Accesorii pe plaja

Pentru doamne si domnisoare, binenteles. Una poate fi cu forme mai dreptunghiulare, alta cu forme mai rotunde, una este din panza, alta din paie sau plastic. O geanta de plaja nu va fi facuta niciodata din piele. Si asta pentru ca, expusa la soare, lucrurile din ea s-ar incinge peste masura, iar udata ar incepe sa miroasa a caine plouat. Am lamurit acest aspect. Geanta de plaja trebuie sa fie apoi foarte colorata, inflorata, deci in ton cu toate culorile verii si frumusetea florilor. Dar, pentru ca esti la mare, ea poate imprumuta cateva motive marinaresti. Si inca un lucru. Baierele gentii de plaja sunt scurte astfel incat ea sa fie purtata la brat sau pe umar.

Un alt accesoriu de plaja este esarfa. Daca inainte era des folosita pentru a ascunde capul de razele soarelui, astazi ea s-a marit si este purtata innodata in jurul soldurilor, la doua capete, si lasata sa ia forma unei fuste. Unde mai pui ca despicatura lasa se iasa si un picior frumos bronzat, iar transparenta ei poate suci multe gaturi. Urmeaza palaria, un alt accesoriu de plaja. La noi, aceasta nu prea este purtata desi utilizarea ei ar trebui sa fie obligatorie.

Doamnele si domnisoarele noastre considera ca trebuie sa se bronzeze si pe fata, nu numai pe corp. Ce nu stiu ele este faptul ca bronzarea fetei face ca ridurile sa apara mult mai devreme pe chip. La alegerea fiecaruia mai raman apoi cateva accesorii simpatice care aduc o nota de sic: bratara de la glezna, inele de pe degetele de la picioare, cercelul din buric si cercei mari in urechi.

Leave a Reply