Zambetul

Dintii gri, sunt dupa cum am mai spus devitalizati (din cauza unui soc, traumatism) si sunt supusi procedurilor de albire cu  foarte perborat de sodiu, sub forma de praf, care in combinatie cu apa, se disociaza in peroxid de hidrogen in interiorul dintelui.
Dezavantajul major al acestor proceduri de albire a dintilor consta in faptul ca ele induc hipersensibilitate pe perioada tratamentului. In momentul in care concentratia de apa oxigenata este mai mare, actiunea exercitata asupra dintelui este destul de rapida,  dar  hipersensibilitatea indusa este mult mai mare.
Procedura de albire a dintilor se poate face atat la domiciliu (partial) sau la dentist (total).
Procedura realizata in cadrul unui cabinet stomatologic dureaza aproximativ 6 luni, perioada in care dintii dumneavoastra vor fi destul de sensibili, datorita concentratiei mari de peroxid de oxigen. La finalul procedurii va trebui sa mai continuati la domiciliu macar o saptamana un mic tratament de completare.
Daca doriti sa urmati o procedura de albire a dintilor, la domiciliu, va trebui sa achizitionati un set de albire in functie de dintii dumneavoastra, si chiar daca rezultatul nu va fi chiar identic cu cel obtinut intr-un cabinet, la final veti fi mandra de zambetul dumneavoastra.
Rezultatele sunt destul de asemanatoare in ambele cazuri, se mentin pe termen lung si trebuie intretinute periodic.

Leave a Reply