Cum sa decoram cu rosu

Rosu este o culoare dinamica in general, cu atat mai mult cand este folosita in decorare. Este, de asemenea, o culoare care aduce sentimente puternice, deoarece tinde sa imparta decoratorii de locuinte in doua tabere: cei indragostiti de rosu si cei care-l urasc pur si simplu. Cel mai des utilizat in camerele de luat masa, rosul este o culoare neinteleasa care poate oferi mult mai mult decat doar un dineu ocazional la domiciliu.

A include rosul in decorarea unei case poate fi o provocare, dar odata ce te gandesti creativ poti gasi cateva modalitati prin care acesta poate fi utilizat, astfel ca decorarea cu rosu poate fi o bucurie. Totusi, inainte de a adauga rosu unui spatiu, este esential sa inveti care sunt atuurile si interdictiile acestei culori energetice.

Nu considera ca rosu este o culoare versatila. Desi este popular in Asia, unde a si inspirat decorarea Feng Shui si este prezent si in stilurile traditionale, acesta nu poate fi adaugat la aproape orice stil.

Nu va fie teama sa utilizati rosu in afara salii de mese. Exista o tendinta in anii nouazeci de a zugravi bucatariile si camerele de luat masa in nuante rosii bogate. Aceasta este inca o alegere populara, dar si alte incaperi pot arata frumos in rosu: bai, foaiere, camere de familie, toate sunt alegeri perfecte pentru vopseaua si accesoriile rosii.

Leave a Reply