Calendarul Google

Vizualizarea zilnica este una dintre caracteristicile cele mai accesate, aceasta oferind acces spre lista cronologica a evenimentelor programate de dumneavoastra, intr-un format clar si usor de citit. Sincronizarea evenimentelor este o sarcina simpla, de asemenea. Invatarea adaugarii de noi evenmente poate fi usor dificila la inceput, insa aceasta functioneaza perfect dupa putina practica.
Google este cunoscut pentru faptulca ofera multa compatibilitate intre produsele sale, asa ca un calendar era de nelipsit pentru utilizatorii acestui brand. Calendarul Google are un design dragut si se comporta extrem de bine pentru familii. Mai mult, codurile de culori pentru diferitele persoane si tipuri de evenimente sunt foarte usor de descifrat si ajuta foarte mult in planificarea evenimentelor si respectarea lor. Cu toate acestea, in cazul familiilor numeroase, vizualizarea poate parea putin dificila.
Timeful este, de asemenea, o aplicatie gratuita care invata si se adapteaza la programul si comportamentul zilnic al utilizatorilor, astfel incat aceasta poate ajunga chiar sa va recomande unele activitati sau sa va avertizeze atunci cand sunteti pe cale sa ratati una dintre cele programate in ziua respectiva.
Pur si simplu, ii spuneti aplicatiei lucrurile pe care le aveti sau va place sa le faceti, precum citirea de povesti copiilor, sunarea parintilor si alte asemenea. La randul ei, aceasta va sincroniza toate aceste activitati in functie de orarul de lucru si de timpul disponibil.

Leave a Reply