Ce husa iPhone sa iti alegi?

In acest articol va vom ajuta in selectia unei huse iPhone 5 potrivite pentru dumneavoastra in ceea ce priveste gradul de protectie al acestora, al aspectului si al gradului de accesibilitate pe care il ofera husele respective.

Prima husa Iphone este cunoscuta sub numele de incipio octane si este o husa tip carcasa, ceea ce inseamna ca va incorpora telefonul dumneavoastra in ea. Husa iphone este fabricata dintr-un material policarbonat. Pe spatele acesteia pentru a lasa descoperit logo-ul iPhone husa este prevazuta cu un panou care si el este confectionat dintr-un material policarbonat, iar la colturile husei iphone sunt protectii suplimentare pentru a asigura ca telefonul nu va avea de suferit de la cazaturi sau socuri protejand totodata si ecranul telefonului. Husa iPhone incipio octane are un grad inalt de accesibilitate intrucat este prevazuta cu acoperitori pentru toate butoane si porturile. Din punctul de vedere al protectiei, desi nu adauga intr-un mod semnificativ la grosimea telefonului, husa iPhone incipio octane ofera o protectie ridicata telefonului. Creatorii husei s-au gandit la posibilitatea ca clientii sa doreasca si alte culori decat cele standard, astfel culoarea stratului exterior de la carcasa vine pe mai multe culori, aceasta fiind aleasa la preferinta utilizatorului.

A doua husa iPhone este Body Glove Shocksuit, care este si ea o husa iPhone 6 tip carcasa. Aceasat este compusa din doua parti astfel incat ofera protectie impotriva cazaturilor, socurilor si zgarieturilor a oricarei parti a telefonului. Husa iPhone este prevazuta cu protectii suplimentare pentru porturile sale, butoanele dar si ecranului telefonului, ceea ce ridica nivelul de accesibilitate a telefonului. Colturile husei depasesc chiar si standardele militare in ceea ce priveste protectia telefonului, ceea ce o face ideala pentru acele persoane care obisnuiesc sa isi scape des telefonul sau desfasoara activitati ce presupun multa miscare, si implicit un risc mai ridicat de a scapa telefonul.

O alta husa iPhone sub numele de Rock, este fabricata din materialul TPU, ceea ce reprezinta un model de plastic cu caracteristicile unui cauciuc, ceea ce inseamna un grad mai mare de elasticitate, de rezistenta la zgarieturi si ulei, dar si o potrivire mai buna cu suprafata telefonului iphone. In acelasi timp, husa iphone rock creste protectia telefonului si nu deranjeaza utilizatorul in accesarea telefonului, avand si o grosime de cativa milimetri. Datorita materialului din care este construita, TPU, husa protejeaza telefonul impotriva cazaturilor de la mari distante si impotriva socurilor provenite de la acestea, iar datorita texturii sale, husa ofera un grad ridicat de aderenta a telefonului, ceea ce se traduce implicit in sanse mai mici de a scapa telefonul si sanse mai mici de a strica ecranul telefonului iPhone, ceea ce este recunoscuta ca fiind cea mai sensibila parte a unui telefon iPhone.

Leave a Reply