Case de marcat ieftine

Casele de marcat sunt un dispozitiv cu o mare istorie in spate, fiind construite pentru a tine evidenta cumparaturilor, desi la inceputurile sale ele aveau si functia de a depozita sume de bani sau alte bunuri valoroase. Astfel, casele de marcat sunt deosebit de importante in supermarketuri sau orice alt magazin, unde este necesara tinerea evidentei achizitiilor. In cele ce urmeaza vom discuta despre casele de marcat ieftine, de unde se pot cumpara si diferentele dintre casele de marcat si imprimantele fiscale.

In functie de tipul de magazin, este recomandat sa va alegeti o casa de marcat pe masura. Astfel, in supermarketurile gigantice este putin probabil sa gasiti case de marcat de mici dimensiuni, ci cel mai probabil veti descoperi ca supermarketul este prevazut cu case de marcat moderne si performante echipate cu scaner pentru cod de bare. In cazul in care sunteti proprietarul unui magazin de mici dimensiuni, sau a unei alimentare, cel mai recomandat este sa va achizitionati o casa de marcat de mici dimensiuni.

Casele de marcat ieftine vin pe diferite tipuri si cu diferite caracteristici. Pe un site de case de marcat fiscale avem case de marcat foarte ieftine, cu un pret in jur de 370 de lei care poate urca pana la aproape 800 de lei. O casa de marcat in jurul sumei de 400 de lei este o casa de marcat foarte ieftina, este portabila, se incarca cu un acumulator, si este cel mai indicata in acele magazine unde alimentarea cu energie electrica este greoaie sau problematica. Desi este si ieftina, aceasta casa de marcat are si o functie de imprimanta fiscala, ceea ce o face foarte eficace in comparatie cu alte case de marcat ieftine.

Pe un alt site, alta casa de marcat ieftina cu un pret in jurul sumei de 500 de lei, este o casa de marcat portabila, cu un jurnal electronic incorporat si cu o imprimanta termica pentru a printa chitantele pe loc. In comparatie cu cealalta casa de marcat, aceasta desi nu este mai ieftina este mai eficace, ea avand doua ecrane, un ecran pentru operator iar al doilea ecran pentru client, in cazul in care bateria acestei case este deconectata nu trebuie sa va faceti griji pentru informatia introdusa in el, deoarece memoria casei de marcat inregistreaza informatia. De asemenea are incorporat un ceas si un calendar.
Alte case de marcat ieftine cum ar fi de la firma Orgtech Lili, sunt in jurul pretului de 400 de lei, sunt portabile si au sub un kilogram greutate, sunt prevazute cu o conversie a valutei in euro sau bon de masa. Are, precum si celelalte doua case de marcat, un jurnal electronic incorporat. De asemenea este prevazuta cu un afisaj extern pentru client sau unul integrat in carcasa.

In concluzie, daca doriti o casa de marcat ieftina si detineti un buget de aproximativ 500 de lei puteti sa alegeti din mai multe tipuri in functie de magazinul si preferintele dumneavoastra.

Leave a Reply