Îl mai ştiţi pe Stephen Robert Irwin?

SteveIrwin

Stephen Robert Irwin este numele său, însă noi îl ştim ca Steve Irwin.A trăit între 1962-2006.

Aşa repede a trecut timpul şi multă lume l-a uitat. Şi acum imi aduc aminte cum mă încânta cu poznele sale de la grădina zoologică, şi cu ce făcea împreună cu animalele. Mai era numit şi vânător de crocodili, dar era şi foarte pasionat de şerpi. Avea o grămadă de documentarii la TV, mă uitam zilnic la discovery doar pentru el. La anii mei de atunci eram fascinat de animale, şi de ceea ce făcea Steve. El îşi risca viaţa oricând era nevoie pentru a salva un animal.

Steve deţinea o grădină zoologică “Australia Zoo”. Odată cu preluarea parcului Steve şi-a început şi showurile televizate. Emisiune de emisiune era înconjurat de animale sălbatice. În viaţa sa a filmat peste 40 de documentarii, 20 de episoade din “The Crocodile Hunter Diaries“. În 2004 revista People la desemnat pe Steve ca fiind cea mai iubtă personalitate din lume. În 2004 a fost şi criticat deoarece la un show îşi ţinea în braţe fetiţa de 4 luni şi hrănea un crocodil. Tot în acelaşi an a fost criticat că a deranjat balenele cand filma în Antarctica.

Steve din păcate ne-a părăsit în 2006 când era pe mare cu iahtul. A avut un accident şi o pisică de mare l-a muşcat de piept. Steve era cel mai mare iubitor de animale sălbatice şi aventurier.

Leave a Reply