Respectul pe cale de dispariţie

respect

Respectul încet, dar sigur începe sa dispară din dicţionarele romanilor. De ce spun asta? Pai am să vă dau nişte exemple simple. Eu la ştrand o stropesc din greşeala pe o doamnă pe faţă cu maxim 50ml de apă, şi începe aia că eşti chior domnule şi de astea. I-am zis frumos mă scuzaţi şi ea face o gură de Doamne feri ! Altu’ tot aşa era la 5 m în spatele meu şi incepe ăla cu vafanculo (înjurătură desigur) şi zice că l-am stropit. Da ce dracu bre? De ce mergi la ştrand? Mergi să stai fără să te uzi sau să te bronzezi în bazin? Că nu am înţeles…

Şi una îl înjură pe tata de mamă după ce ea e de vină , el desigur i-a întors favorul 🙂 ) aşa a înjurat-o că toţi s-au uitat.

Şi exemplele pot continua în orice domeniu..Aia s-a luat şi s-a dus de acolo. Uneori trebuie puşi la punct majoritatea îs prea cu nasul pe sus. Şi ce daca ea are BMW şi vilă cu piscină? Are dreptul să se comporte cum vrea cu tine? Prostii, dau dovadă de lipsa celor 7 ani de acasă, n-au maniere.

Dacă eşti bogat nu însemană că nu trebuie să respecţi pe nimeni sau să te comporţi cu toţi ca şi cu nişte cârpe! Mergeţi măi bogătanilor inculţi toţi cei care sunteţi, luaţi-vă de mână şi începeţi de la gradiniţă… Poate aşa se prinde ceva de voi ! 🙂

Deja m-am săturat să vă văd cu nasul pe sus mereu. Majoritatea sunteţi nişte inculţii cu maxim 8 clase, aşa că nu pretindeţi să fiţi respectaţi pentru banii voştrii, până când nu veţi învăţa ce e respectul, şi îi veţi respecta şi voi pe oamenii de toate categoriile sociale tot nişte inculţi şi proşti ve-ţi rămâne. Culţivaţi-vă oameni buni voi ăştia bogătaşii sunteţi cei care ne trageţi inapoi, din cauza voastră suntem consideraţi inapoiaţi. Treziţi-vă!

Leave a Reply