Tipuri de jocuri online

Pe internet se gasesc o multime de jocuri online, de orice tip, pentru oameni de toate varstele. Bineinteles ca jocurile online pot fi clasificate dupa mult mai multe criterii, iar unul dintre acestea il poate reprezenta tipul calculatorului pe care il detii. Si asta, deoarece jocurile online noi au o grafica destul de mare, lucru care le face pe acestea sa nu poata fi jucate de pe calculatoarele mai slabe. Si cand spunem “calculatoare slabe” ne referim strict la placa video si la memoria virtuala a acestora. Aceste tipuri de jocuri online necesita calculatoare cu placi video mari si memorii virtuale mari, asa ca daca nu dispuneti de un astfel de calculator, va puteti lua gandul de la astfel de jocuri.

jocIn cazul jocurilor online noi, care au o astfel de grafica, trebuie stiut ca ele se joaca multiplayer. Multiplayer inseamna ca ele pot fi jucate in retea, de catre mai multi jucatori, chiar si in echipe in unele cazuri. De fapt asta este si principalul aspect care le face pe acestea sa fie atat de dorite, spiritul de competitie. Intre aceste jocuri online exista si jocuri unde poti investi bani pentru a-ti upgrada contul si a ajunge printre cei mai buni, optiune aleasa in ziua de azi de catre destul de multi impatimiti ai acestor jocuri online. Chiar daca vine greu de crezut, aceste jocuri de multe ori creaza dependenta, asta fiind unul dintre principalele aspecte care ii fac pe majoritatea jucatorilor sa investeasca bani in acestea. Multi condamna acest lucru, insa daca ar fi in pielea acelor jucatori probabil si ei ar proceda la fel.

Insa, exista si jocuri online aici pe jocuridiamante.ro care se pot juca si de pe tipurile de calculatoare mai vechi. Chiar daca sunt mai simple, si aceste tipuri de jocuri online au o destul de mare priza in cadrul internautilor, acestia nedezlipindu-se de ele ori de cate ori au ocazia. Si cu totii stim acele jocuri online care se afla chiar si in retelele de socializare, care la prima vedere par niste jocuri de copii, dar care provoaca o mare dependenta in randul internautilor, care nu pierd nicio ocazie sa le joace, fie ca au pauza la serviciu sau pauza de o tigara. Sigur va intrebati cum de niste jocuri online atat de banale pot crea o atat de mare dependenta, insa nu stiti ca de fapt asta este scopul crearii lor, sa tina lumea cat mai mult in priza. Astfel de jocuri online pot atinge nivele destul de mari, unele fiind facute sa nu se termine niciodata.

Fiecare dintre noi putem deveni dependenti de jocuri online, insa asta nu inseamna ca trebuie sa neglijam alte lucruri importante pentru a ne juca, deoarece toate au rolul lor in viata!

Leave a Reply