Avocatii se pot bucura de popularitate daca sunt buni

Despre avocatura stim cu totii ca este o profesie mult ravnita in ziua de azi, mai ales in tara noastra. Toti cred ca aceasta profesie este una care mereu aduce bani si faima, insa lucrurile nu stau deloc asa. Putini dintre avocatii din Romania se bucura in ziua de azi de bani si faima, de obicei doar cei mai buni dintre acestia si care au solutionat cu succes destul de multe cazuri in cariera lor. Ca sa fii un avocat bun, trebuie in primul rand sa te nasti cu darul asta si sa fii un orator de buna clasa. Apoi trebuie sa cunosti legea destul de bine, caci avocatura este o profesie care functioneaza conform legii.
Statisticile spun ca de cea mai mare notorietate si popularitate in ziua de azi se numara avocatii din Bucuresti. Majoritatea acestor avocati din Bucuresti o duc foarte bine, deoarece au zilnic destul de multe procese.

Acest lucru se datoreaza in special faptului ca Bucurestiul este primul loc din tara noastra in ceea ce inseamna infractionalitate. Si asta deoarece este cel mai mare oras din tara noastra si care reprezinta un mare interes pentru toti, deoarece este si cel mai dezvoltat.

Datorita faptului ca infractionalitatea in Bucuresti este una destul de mare in zilele noastre, putem spune ca avocatii specializati in drept penal nu au timp sa piarda vremea. Acestia sunt foarte cautati si au destul de multe procese zilnic, care le ocupa intr-adevar tot timpul, dar care ii fac pe acestia si sa se bucure de o popularitate crescuta si le umfla in acelasi timp si conturile. Desigur, ca sa fii un avocat specializat in dreptul penal, foarte bun, atunci trebuie sa iti pese de soarta clientilor tai. Stim cu totii ca la fapte penale se incadreaza si unele fapte destul de grave, in care avocatii nu pot sa isi scape clientii de a fi inchisi, insa aici pot incerca sa le obtina acestora o pedeapsa mai mica decat cea cuvenita. Atunci cand un avocat specializat in dreptul penal isi scapa clientii de pedepse dure, onorariul acestuia poate fi unul destul de mare.

Despre onorarii putem spune ca acestea sunt de trei feluri: onorarii fixe, onorarii orare si onorarii de succes. Onorariul fix este cel stabilit de client impreuna cu avocatul atunci cand acesta accepta cazul. Onorariul orar se stabileste in functie de orele de lucru ale avocatului, dupa cum ii spune si denumirea. Onorariile de success constau intr-o suma fixa stabilita pentru atingerea unui anumit tel, de catre avocat, iar aceste tipuri de onorarii pot fi convenite impreuna cu cele fixe sau orare.

In concluzie putem spune faptul ca avocatii buni vor fi mereu cautati si se vor bucura intotdeauna de o popularitate si o notorietate destul de mare.

Leave a Reply