Steve Jobs – sa ne aducem aminte de un vizionar

Fiecare veste despre un deces este trista, dar cand vestea este despre decesul unei persoane importante, tristetea cuprinde mai multe persoane.

Cand vestea mortii lui Steve Jobs a izbucnit in data de 5 octombrie 2011, milioane de oameni din toata lumea au luat cu asalt Internetul pentru a raspandi informatia si pentru a aduce omagii ( servicii funerare http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/) acestui vizionar. Au fost mai multe status-uri pe messenger sau pe retelele de socializare, pe Tweeter si multe mesaje de condoleante postate online. Milioane de oameni si-au exprimat sentimentele si tristetea pierderii acestui vizionar in mesaje transmise de pe iPhone, MacBook sau iPad – toate acestea produse care deriva din mintea creatoare a lui Steve Jobs.

Ca sa ne amintim de cel care a schimbat lumea cel mai bine este sa ne uitam putin peste cuvintele fanilor si admiratorilor sai. Iata cateva dintre ele:

– ” Energia, pasiunea si stralucirea lui Steve au fost sursa pentru numeroase inovatii care imbogatesc si imbunatatesc viata tuturor. Lumea de azi este incomensurabila mai buna datorita lui Steve” – Consiliul de Administratie al companiei Apple

– “Trei Mere (Apples) au schimbat lumea. Primul este cel care a ispitit-o pe Eva, al doilea este cel care l-a inspirat pe Newton si al treilea este cel oferit lumii pe jumatate mancat de catre Steve Jobs” – un mesaj de pe Twitter.

– “Citatul meu preferat din Steve Jobs – <> – Acesta este lucrul care ma inspira in fiecare zi!” – un fan Apple

Si una din cele mai frumoase amintiri cu Steve Jobs a fost cea a unui video in care acesta tinea un discurs la inceperea cursurilor Universitatii Stanford, in 2005. Asa cum Jobs a spus si a facutm totul tine de inspiratie – si ne aduce aminte ca nu conteaza cat de umil este inceputul nostru, atata vreme cat putem oricand pune mana pe volanul vietii nostre pentru a face schimbari importante, pentru a ne urma visele si pentru a schimba lumea. Este ceea ce a facut Jobs.

Dar fiecare moarte este importanta si dureroasa in aceeasi masura. Datorita experientei la Rainbow Dorobantu intalnim mereu familii cuprinse de tristete din cauza pierderii unei persoane dragi. Cu toate acestea, in definitiv raman amintirile placute si realizarile persoanei care a trecut prin aceasta viata. Prin cei care raman, prin familie si prieteni ii descoperim pe cei care au plecat dintre noi. Pentru ca acestia continua sa traiasca in sufletul si mintea celor care se roaga pentru ei si care le pastreaza amintirea vie gandindu-se la ei cu zambetul pe buze, chiar si peste cativa ani.

Leave a Reply