Despre aloe vera si beneficiile plantei asupra sanatatii

Stiai ca in cazul in care doresti sa faci o detoxifiere, este recomandat consumul de suc aloe vera? Mineralele din aloe vera curata organismul de substantele nocive din mediul inconjurator. Am citit ca ar fi o planta cu adevarat miraculoasa, iar gelul obtinut din frunzele sale au beneficii variate.

Altfel, imbunatateste digestia, ajuta la absorbtia corecta a proteinelor si echilibreaza tranzitului intestinal. Gelul din aloe vera are chiar rolul de a imbunatati sistemul imunitar si poate distruge celulele canceroase, conform unui studiu care a demonstrat ca aloe vera are proprietati antitumorale.

Proprietatile terapeutice ale plantei sunt insa nenumarate. Este intrebuintata atat in farmaciile naturiste, dar si pentru cosmetice. Contine calciu si fosfor, nenumarate vitamine, alaturi de magneziu si hormoni cu efect antiinflamator.

Atentie ca sucurile de aloe vera sa fie cu adevarat natural, eco, atentie si la etichete. Planta poate fi utilizata si sub forma de capsule si combate de asemenea infectiile.

Aceasta planta creste vine din insula Barbados si atunci cand a fost descoperita a fost utilizata drept laxativ. Exista doua specii de aloe vera, una este verde, iar cealalata este albastra. Planta poate ajunge la 70-130 cm inaltime, cata vreme frunzele au aspectul unor dinti de fierastrau. Florile sunt de culoare galben-rosie.

Cresterea nu necesita o ingrijire speciala. O poti planta in gradina sau intr-un spatiu din casa, in ghiveci mare, deoarece se dezvolta rapid. Acorda atentie la calitatea pamantului pe care il folosesti si faptului ca aloe vera iubeste caldura si reuseste sa supravietuiasca la temperaturi ridicate. Este necesar ca solul sa fie unul nisipos.

Are nevoie de apa suficienta. Exista peste douasute de tipuri de plante de aloe si toate au efecte terapeutice. Sanatatea este importanta. Mentine un zambet si dorinta de evolutie. Iti da curajul sa dezvolti proiecte si sa calatoresti in locurile visate.

Mergi o data la sase luni la medic pentru analize complete si incearca sa imbunatatesti la timp eventualele probleme, astfel incat cu tartament si un regim de viata corect, sa dispara. Investeste in tine si intr-o viata frumoasa, cu o dieta echilibrata, bogata in vitamine si cat mai apropiata de natura.

Leave a Reply