Sisteme de monitorizare pentru bebelusi

Cu siguranta, la ora actuala se gasesc pe piata o multime de sisteme de monitorizare pentru bebelusi, care mai poarta si denumirea de baby monitor, iar in momentul in care vrei sa cumperi un asemenea sistem de monitorizare, prin care sa fii mai aproape de bebelusul tau, va trebui sa cauti un echipament care sa ti se potriveasca de minune.

In cazul in care ai de gand doar sa supraveghezi bebelusul de la o distanta de numai cateva camere, sau in cazul in care locuiesti intr-o casa nu foarte spatioasa, atunci poti sa iti indrepti cu mare incredere atentia spre orice tip de interfon.

In cazul in care locuiesti intr-o casa mai mare, sau daca ai de gand sa scoti receptorul afara din casa, in curte sau chiar si in garaj, atunci va trebui sa iti indrepti atentia spre un sistem de monitorizare care are o raza mai mare de actiune, pentru a te asigura ca iti auzi bebelusul de la distanta.

Interferenta este iarasi un factor extrem de important, in functie de care se alege un astfel de sistem de monitorizare.

In cazul in care ai in apropiere vecini care au si ei copii mici, atunci trebuie sa te gandesti si la varianta ca vecinii tai pot sa foloseasca un sistem de monitorizare care sa foloseasca aceleasi frecvente, iar astfel sunt sanse mari sa auzi ce se intampla in casele vecine.

Ei bine, acest lucru se poate intampla si in sens invers, astfel incat vecinii tai care utilizeaza sisteme de monitorizare pentru bebelusi, cu aceiasi frecventa, sa aiba posibilitatea sa auda ceea ce se petrece la tine in locuinta.

Chiar si telefoanele fara fir pot sa receptioneze sunetele emise de interfon, iar in cazul in care pentru tine, interferenta reprezinta o problema, atunci vei putea sa iti indrepti atentia spre un alt fel de sistem de monitorizare, care are caracteristici tehnice suplimentare de securitate, sau spre un sistem de monitorizare care  utilizeaza o tehnologie ce nu permite prezenta interferentelor.

Cele mai multe astfel de sisteme de monitorizare pentru bebelusi sunt dotate cu un singur transmitator, care se pune in camera copilului, si unul sau doua receptoare, care le ofera parintilor posibilitatea de a-si asculta copilul.

In cazul in care consideri ca ai nevoie de emitatoare in mai multe camere ale locuintei, atunci vei avea mai putine optiuni la dispozitie. Parintii care au doi sau mai multi copii, cu siguranta vor cumpara doua sau mai multe astfel de sisteme de monitorizare, care sa le permita sa surpavegheze cu atentie, fiecare copil in parte.

Ei bine, exista insa pe piata si cateva modele de sisteme de monitorizare pentru copii, care le permit parintilor sa le foloseasca pentru mai multe camere.

Portabilitatea reprezinta un alt aspect foarte important, de care trebuie tinut cont in momentul in care ai de gand sa iti cumperi un astfel de sistem prin care sa supraveghezi activitatea copiilor tai.

Vei putea sa gasesti pe piata mai multe astfel de echipamente, insa cu siguranta alegerea cea mai inspirata o reprezinta sistemul de monitorizare care vine la cel mai avantajos raport calitate – pret pentru tine.

Leave a Reply