Cum sa ai grija de gradina ta cu pompa Dab Jet 132 m?

Stim cu totii ca a avea grija de o gradina nu este un lucru tocmai usor. Verile devin mai aride, iar perioadele de primavara-toamna devin din ce in ce mai pretentioase. Fluctuatiile de temperatura ne pot determina sa ne rezervam masuri de precautie, drept pentru care o pompa Dab Jet 132 m poate fi o solutie demna de a fi luata in calcul, in ceea ce priveste ingrijirea spatiilor verzi.

Pompa Dab Jet 132 m este deja cunoscuta pe piata de profil, fiind o electropompa autoamorsanta de suprafata, folosita pentru alimentarea cu apa potabila a gospodariilor. De asemenea, atat producatorii cat si distribuitorii o recomanda pentru domeniul irigatiilor si a scoaterii apei din puturi si fantani.

Datorita caracteristicilor sale de functionare, aceasta pompa Dab Jet 132 m poate fi folosita atat in cazul constructiilor rezidentiale, cat si in ceea ce proveste domeniul industrial, si facem referire aici la alimentarea cu apa a microintreprinderilor, sau la utilizarea in cazul sistemelor de irigare in domeniul agricol si horticol.

Vorbim despre o pompa cu un diametru de absorbtie egal cu diametrul de refulare, si anume de 1 tol fiecare, si o greutate de 14,9 kg. Debitul maxim de apa este de 5.4 metri cubi pe ora, iar inaltimea maxima de pompare este de 49 m. Aceasta pompa Dab Jet 132 m suporta o temperatura maxima a lichidului pompat de 40 de grade Celsius, iar puterea motorului este de 1.49 kW.

Pompa Dab Jet 132 m este recomandata de catre majoritatea specialistilor, insa a primit recenzii foarte bune si din partea utilizatorilor care au avut ocazia sa testeze acest produs. Este important sa avem in vedere si aceste recenzii, deoarece in majoritatea cazurilor ele dau de fapt nota reala a produsului, dincolo de specificatii tehnice si alte documentatii care atesta conformitatea si buna functionare a unui produs.

De cele mai multe ori beneficiarii sunt vocea sincera care poate modifica o decizie, iar in cazul acestei pompe putem vorbi in mod cert de o investitie cat se poate de sigura.

Datorita abilitatii de a fi utilizata in atat de multe domenii, aceasta poate concura cu succes la prima pozitie a unui clasament imaginar in ceea ce priveste produsele de acest tip, devansand poate produse similare, chiar mai cunoscute.

Fie vara, fie orice alt anotimp, iata ca solutia exista si pentru gradinile noastre, atunci cand vine vorba despre irigare. Este important sa ai o masura de siguranta atunci cand vine vorba despre alimentari cu apa potabila. Este necesar sa apelezi la specialisti in domeniu, care sa te ajute in vederea stabilirii parametrilor tehnici carora trebuie sa raspunda o astfel de pompa, astfel incat sa poti fi sigur de utilitatea achizitiei.

Pompa Dab Jet 132 m poate fi achizitionata din magazinul www.shop-einstal.ro, un magazin dedicat dispozitivelor de acest tip si instalatiilor in general. Aici poti gasi tot ceea ce ai nevoie in materie de dispozitive si echipamente neesare casei si gospodariei tale, astfel incat nicio problema sa nu iti dea batai de cap.

Leave a Reply