Richter – O farmacie creata special pentru nevoile dumneavoastra

Despre farmacia Richter va pot spune destul de multe lucruri, insa in acest articol as dori sa punctez cele mai importante aspect legate de aceasta. Si in primul rand vreau sa va spun ca farmacia

Richter este una dintre putinele farmacii din tara noastra care lucreaza in functie de moralitate. Insa haideti sa vorbim putin mai pe larg despre toate acestea. Farmacia Richter cu siteul http://www.richter-farmacia.ro este parte din grupul Gedeon Richter, care isi are originile in Ungaria si care a fost fondat in anul 1901 de catre farmacistul cu acelasi nume.

Gedeon Richter este un grup binecunoscut in productia de medicamente, fiind unul dintre cei mai prestigiosi producatori de medicamente din Europa Centrala si de Est.

Gedeon Richter a aparut in tara noastra pentru prima data, in anul 1998, cand a cumparat fabrica de medicamente Armedica din Targu Mures. Practic, 1998 a fost anul in care Grupul Gedeon Richter a inceput sa fabrice medicamente in Romania.

Insa mai tarziu, in anul 2006, cei de la Gedeon Richter au reusit sa acapareze o serie de firme distribuitoare de medicamente din tara noastra, care sunt astazi cunoscute sub denumirea de Pharmafarm. Tot in anul 2006 s-a infiintat si prima farmacie Richter pe teritoriul Romaniei. Desigur, din 2006 si pana acum, farmaciile Richter s-au inmultit semnificativ, in prezent acestea putand fi gasite chiar in 22 de judete din tara noastra.

In ziua de astazi, farmaciile Richter sunt printre cele mai preferate de catre romani, iar acest lucru se datoreaza unei serii de aspecte destul de importante. Iar aici vreau sa mentionez ca, la farmaciile Richter se pot gasi medicamente la preturi destul de avantajoase si mai mult decat atat, cei de la Richter lucreaza cu CASMB, CASAOPSNAJ si CASJ, putand astfel sa elibereze chiar si retete compensate sau gratuite.

In plus, cei de la Richter au ca angajati numai medici si asistenti farmacisti care pe langa faptul ca sunt niste profesionisti, pun si un mare pret pe moralitate, iar din acest motiv va puteti da destul de simplu seama ca acestia va vor ajuta cu mare placere de fiecare data cand le-o veti cere.

Atunci cand doriti sa cumparati medicamente de la farmacia Richter si nu cunoasteti nicio astfel de farmacie in zona in care locuiti, puteti destul de simplu sa cautati pe internet site- ul oficial al acestora, iar astfel toate lucrurile vor putea fi rezolvate.

Va spun acest lucru deoarece, pe site- ul oficial al farmaciilor Richter, pe langa toate ofertele la medicamente care sunt afisate acolo, veti putea vizualiza chiar si o harta detaliata in care va sunt aratate absolut toate punctele farmaceutice ale celor de la Richter, care activeaza pe teritoriul Romaniei.

Leave a Reply