Cauti siguranta? Alege un detector de gaz!

Siguranta caselor noastre este foarte importanta. Ne dorim sa putem pleca de acasa si sa ne gasim casa in siguranta la intoarcere si tocmai de aceea avem grija sa instalam in casa tot felul de dispozitive care sa ne alarmeze atunci cand o problema pare sa apara.

Dintre toate situatiile periculoase, cea care implica gazul pare a avea intaietate. De ce? Pentru ca gazul nu se vede, uneori ii simti prea tarziu mirosul si este deosebit de periculos. De aceea, instalarea unui detector de gaz cu electrovalva tecnogas devine imperios necesara.

De ce sa alegi un detector de gaz cu electrovalva tecnogas?

Pentru ca daca si tu tii la siguranta ta, caracteristicile produsului te vor convinge ca acesta este tot ceea ce iti trebuie ca sa fii linistit. El poate detecta rapid scurgerile de gaz si este un dispozitiv special creat pentru uzul zilnic, casnic. Setul este compus dintr-o electrovalva din alama cu filet interior de 3/4 si un detector de gaz.

Detectorul de gaz are in vedere verificarea concentratiei de gaze combustibile, care la o anumita valoare, ar putea cauza probleme. Astfel, la o concentratie de 15% din limita inferioara de explozie, acest detector de gaz cu electrovalva technogas emite un semnal sonor, o alarma prin care esti instiintat cu privire la potentialul pericol.

O data cu semnalul sonor, ledul rosu cu care este dotat produsul se aprinde, astfel ca tu sa poti fi constient de faptul ca scurgerea de gaze combustibile exista. Daca te intrebi ce mai poate face acest produs, ei bine iata, el poate inchide valva de alimentare cu gaz, astfel incat gazele sa nu mai poata fi emanate in aer.

Sistemul este avantajos deoarece stim cu totii ca paza buna trece primejdia rea. In acest fel avem o masura de siguranta care ne poate oferi timpul necesar pana la interventia de reparatie care este necesara in acel moment.

Este greu sa iti dai seama singur ca instalatia de gaz ar putea avea probleme. Desi se fac periodic verificari la nivelul sistemelor de alimentare cu gaze, uneori acest lucru ne poate scapa din vedere.

Ei bine exact pentru situatiile de acest gen, un astfel de detector de gaz cu electrovalva tecnoglas reprezinta o solutie. Nu trebuie sa depinzi de nimeni si mai mult decat atat, poti avea certitudinea ca sistemul tau de alimentare este monitorizat in mod corect si mai ale, in timp real.

Ai putea spune ca un produs care are grija de siguranta ta, costa foarte mult. In realitate acets detector de gaz este mai mult decat accesibil, iar acest lucru inseamna ca nu ai nicio scuza sa nu iti dotezi casa cu asa un echipament.

Siguranta inainte de toate! Aceasta ar trebui sa fie premisa tuturor, si poate ca ar trebui sa nu mai vedem atat de multe compromisuri facute la nivel de alimentare cu gaz. In ciuda campaniilor media, se pare ca nivelul celor care fac aceste compromisuri a scazut, insa urmatorul pas acesta este. Instalarea detectoarelor de gaz, care sa iti ofere un somn lin si o siguranta pe deplin.

Leave a Reply