Cum functioneaza carcasele de telefon?

Daca ati cumparat un smartphone nou de curand, probabil ati fost presat de agentul de vanzari sa cumparati de asemenea si o carcasa pentru acel telefon. Acest lucru nu este doar pentru ca dumneavoastra sa cheltuiti mai multi bani in magazin ci si pentru a va proteja mai bine telefonul.

Carcasele de telefon sunt singurele lucruri care va protejeaza gadgeturile atunci cand le scapati accidental pe o suprafata tare. Dar cum functioneaza mai exact aceste huse sony telefon?

Carcasele protejeaza telefoanele impotriva cazaturilor

Daca ati mers vreodata cu bicicleta sau cu motocicleta, probabil ati purtat si o casca de protectie. Copiii poarta casti atunci cand merg cu bicicleta. Ei bine o carcasa de telefon functioneaza similar cu o casca de biciclist. Castile de protectie sunt proiectate sa absoarba socul de impact si sa limiteze accidentele la cap.

Acelasi lucru este valabil si pentru carcasele de telefon de la husecool.ro. Daca telefonul dumneavoastra nu are o carcasa, socul cauzat de cadere poate duce la spargerea ecranului si a plasticului de pe spate.

Este important sa retineti ca asa cum o casca nu-l poate proteja pe biciclist in orice imprejurare, la fel o carcasa nu poate proteja telefon in caz de impact foarte puternic. Uneori forta impactului este prea puternica si carcasa nu poate sa absoarba suficient de mult incat telefonul sa nu se sparga.

Carcasele pot preveni scaparea telefoanelor din mana

Pe langa faptul ca va ajuta sa va protejati telefonul, carcasa evita scaparea lui. Cele mai multe smartphone-uri au suprafete netede, sunt greu de apucat si pot aluneca usor de pe varful degetelor.

Astfel pot sa cada si sa se sparga. Dar carcasele de telefon nu sunt de obicei proiectate sa aiba o suprafata atat de neteda, ci sunt ceva mai aderente. Acest lucru va permite sa mentineti o buna aderenta si sa nu scapati des telefonul din mana.

Carcasele pot preveni zgarierea telefoanelor

Chiar daca dumneavoastra nu sunteti o persoana stangace si aveti mare grija de telefon, zgarieturile pot sa apara din neant. Carcasele pot proteja mai bine telefoanele impotriva zgarieturilor. Este foarte usor sa va zgariati telefonul. De fapt, simpla asezare pe masa sau in buzunar il poate pune in pericol.

Din fericire, telefoanele care sunt imbracate incarcase, sunt mai bine protejate impotriva zgarieturilor. Daca aveti o carcasa deasupra telefonului, obiectele cum sunt cheile, bijuteriile etc nu vor putea sa se frece de telefon si sa produca zgarieturi neplacute.

In schimb, aceste obiecte vor intra in contact cu carcasa de protectie, pe care pot sa o zgarie sau nu, in functie de materialul din care este fabricata.

Zgarieturile de pe spatele telefonului nu vor interfera cu capacitatea de utilizare a dispozitivului, prin urmare ce conteaza daca telefonul este zgariat?

Ei, chiar daca nu va pasa daca telefonul are cateva zgarieturi sau nu, cel mai bine este sa va protejati telefonul in cazul in care veti dori sa-l vindeti la un moment dat pentru a va cumpara un model mai nou. Cumparatorii nu vor plati prea mult pentru un telefon plin de zgarieturi.

Leave a Reply