Criterii esentiale de alegere a unei firme de web hosting

Atunci cand vine vorba despre alegerea unei companii care ofera servicii de gazduire web, indiferent ca este vorba despre un blog personal sau ca discutam despre un magazin online urias, oamenii incep sa isi puna o multime de intrebari.

Cu siguranta acestia se intreaba cat costa pachetul de web hosting, care sunt restrictiile si modul in care acestea se aplica, ce functionalitati le ofera pachetul de gazduire web, sau cat de importanta este securitatea.

Ei bine, alegerea unui serviciu de gazduire web de la Gazduire Enterprise, trebuie sa fie influentata in mod direct de 3 criterii extrem de importante.

In primul rand, conteaza fiabilitatea foarte mult in momentul alegerii unei companii care ofera astfel de servicii. Apoi, trebuie ca toata lumea care are nevoie de astfel de servicii de gazduire web sa inteleaga faptul ca exista diferite tipuri de gazduire web, precum: Virtual Private Server (VPS), gazduire shared, gazduire dedicated sau reseller hosting.

Toata lumea care are de gand sa beneficieze de servicii de gazduire web, trebuie sa se documenteze cat mai mult posibil, pentru a afla care pachet este mai fiablil, si pentru a stii ce pachet sa aleaga pentru a-si atinge scopurile.

Un alt aspect care trebuie sa conteze foarte mult in momentul alegerii unui pachet de gazduire web, este reprezentat fara doar si poate de performanta. Aici este important de precizat faptul ca performantele serviciilor de gazduire web, depind in mod direct si de publicul tau tina.

In cazul in care publicul tau tinta este de la noi din tara, atunci cu siguranta o firma de gazduire web din Romania iti va fi mult mai utila decat o firma de gazduire web din Statele Unite ale Americii, sau decat o firma de gazduire web din Marea Britanie.

De ce? Pentru ca informatia pe care ai de gand sa o distribui in mediul online, va trebui sa treaca prin foarte multe servere pana sa ajunga la dispozitivul folosit de catre utilizator, asa ca este mai bine ca daca publicul tau tinta este din Romania, sa alegi o companie care iti ofera astfel de servicii, de la noi din tara.

Ultimul criteriu important care cu siguranta trebuie sa conteze foarte mult in momentul in care ai de gand sa iti alegi o companie de gazduire web, este legat de securitate.

Aici este foarte important de mentionat faptul ca siguranta datelor si a informatiilor are un rol extrem de important, mai ales daca discutam despre un magazin online. Tocmai din acest motiv, firma de gazduire web trebuie sa puna la dispozitia clientilor mai multe functionalitati prin care datele personale sa fie protejite, iar platile serviciilor sau a produselor sa fie securizate.

Cele mai sigure conturi sunt cele certificate cu SSL, iar clientii cu siguranta au mai multa incredere in magazinele care le ofera securitate.

Asadar, acestea sunt cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont in momentul in care se doreste colaborarea cu o companie care ofera servicii de gazduire web.

Leave a Reply