In cautarea unui apartament nou? Iata ce avantaje poti avea

Investitia intr-un apartament nou sau cu minimum de ani vechime se poate completa cu anumite avantaje pentru cumparator. Desi poate ca preturile sunt mai mari, se merita sa alegi ceva nou decat reconditionat. De asta se conving si cei care sunt sau nu intermediari in vanzari de acest gen. Un apartament vechi este construit dupa un plan ce era poate avantajos cu ani in urma.

Daca doresti o modificare de structura, trebuie sa actionezi la plan extins pentru a duce la bun sfarsit totul. Daca investesti in instalatii noi, electrice, sanitare etc., ai un lung sir de alte investitii pe urma,  de a rezidi ce s-a spart, de a reface zonele din pereti,  de a placa din nou cu placi ceramice etc.

Odata ce ai ajung la concluzia ca acele apartamente noi Brasov sau in orice alt oras sunt mai avantajoase, trebuie sa stii sa profiti de toate sansele care ti se ivesc.

Iti poti alege compartimentarea

Daca te-ai inteles cu dezvoltatorul imobiliar inca de la faza de proiect, poti fi sigur ca ai acces la intreg parcursul constructiei. Astfel, ai sansa de a alege compartimentarea personalizata, usor aparte fata de situatia standard de care se ocupa constructorul. Este cu atat mai multumitor sa alegi cum anume sa iti arate locuinta.

In conditiile in care apartamentele nu sunt chiar cele mai extinse zone, orice mic spatiu se doreste exploatat, pentru a avea parte de confort sporit. Asa ca nu ezita in a mentiona unde doresti modificari, cat planul de constructie este in curs de desfasurare.

O mansarda poate avea si pod functional – poate ca vei dori sa mentionezi despre o scara pentru a avea acces la zona. Zona de parter ar putea avea beci sau in orice caz ar putea exploata si zona de demisol – merita verificat si acest aspect.

Iti poti alege designul interior

Diferenta intre un parchet bine ales si unul comun sa spunem este multumirea unui proprietar de a locui intr-un spatiu care il defineste ca om. Asadar, chiar si ultimele finisaje conteaza, intrucat astfel viitorul proprietar se va muta fara a mai fi nevoie sa faca si alte investitii.

Sa ne gandim la o situatie practica si edificatoare: sa presupunem ca viitorul proprietar isi doreste placi ceramice de tipul gresiei peste tot in apartament, pe stilul italienilor. Este mai greu sa montezi acestea cand deja exista parchet, dar si invers. Asadar, fara a mai fi nevoie ca cel in cauza sa isi puna in practica planul ca investitie aparte si pe cont propriu, va alege exprimarea unui astfel de stil cat apartamentul este inca in constructie.

Se poate alege asadar ce tip de parchet doreste fiecare, culori la placile ceramice, modul de dispunere, tipul de chiuveta si alte elemente de acest gen.

Sa fii proprietar pare sa fie magulitor. Daca la asta se adauga si cel mai personalizat mod cu putinta de a amenaja casa, cu atat mai bine. Acestea sunt motivele pentru care a alege apartamente noi este mult mai avantajos fata de cele construite cu zeci de ani in urma, dupa concepte si compartimentari invechite.

Leave a Reply