Cum se alege un taior?

Atunci cand vrei sa iti cumperi un taior, cu siguranta trebuie sa ii simti verticalitatea, iar veritcalitatea reprezinta o linie ideala pe corpul tau care vine in asa fel incat tivul taiorului sa pice egal.

In cazul in care tivul taiorului se ridica in fata, acesta va atarna in jos la spate, in timp ce daca tivul se ridica in spate, atunci acesta va fi prea lung in fata. Oricare dintre aceste doua situatii au o singura rezolvare, si anume renuntarea la taiorul probat si orientarea spre un alt taior.

Femeile care isi doresc un astfel de articol de vestimentatie, fie pot alege sa isi indrepte atentia spre un taior dama by Iiana, fie pot alege sa isi indrepte atentia spre astfel de articole de vestimentatie de la magazinele din orasul in care locuiesc.

Ei bine, trebuie precizat ca atunci cand isi aleg taiorul, femeile trebuie sa tina cont de linia umerilor, care trebuie sa se opreasca la marginea acestora. Pentru a putea estima cat mai corect, acestea ar trebui ca atunci cand probeaza taiorul sa poarte o bluza de aceiasi greutate cu cele pe care de obicei le vor purta pe dedesupt.

Apoi este important de precizat ca atunci cand au de gand sa isi alega o asemenea piesa vestimentara, femeile trebuie sa caute un taior cu o talie cambrata si cu cusaturi verticale, pentru ca astfel haina le va imbratisa corpul.

Un alt detaliu important pe care trebuie sa il cunoasca doamnele si domnisoarele care intentioneaza sa isi cumpere un astfel de articol de vestimentatie este acela ca trebuie sa stie daca taiorul se misca odata cu ele.

De inseamna acest lucru? Ei bine, atunci cand trebuie sa poarte o geanta pe umar sau atunci cand trebuie sa intinda mana pentru a lua un anumit obiect, taiorul trebuie sa permita acest lucru.

In cazul in care acesta se misca in fata sau in cazul in care se increteste la spate sau pe umeri, atunci cu siguranta nu reprezinta cea mai buna solutie, asa ca trebuie inlocuit cu un taior care sa nu prezinte astfel de probleme. Fireste, taiorul nu are nici o defectiune, insa nu corespunde marimea.

Apoi, atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de articol de vestimentatie, femeile trebuie sa verifice incheietura acestuia. Incheietura este acel termen din croitorie care semnifica punctul de intalnire dintre nasturi si rever. De precizat aici este faptul ca fetelor scunde li se potrivesc taiorele cu 3 sau cu 4 nasturi.

Ei bine, acum ca am vazut cum se alege un taior, trebuie precizat ca Sacoul de Maramures Dama Tesut cu Motive Etnice Romanesti poate reprezenta cea mai buna solutie pentru doamnele sau domnisoarele care isi doresc un taior sau un sacou prin care sa impresioneze.

Acesta are urmatoarea compozitie: 80% bumbac, 17% viscoza si 3% elastan, este un articol vestimentar creat si produs in Romania, si cu siguranta este un articol vestimentar care va atrage atentia de fiecare data atunci cand o femeie il va purta.

Leave a Reply