Cel mai bun service GSM din Bucuresti

Toti tinem la telefoanele noastre si vrem sa apelam la profesionist in cazul in care aceste fie necesita reparatii fie simple interventii precum o montare folie alien surface bucuresti. De aceea am incercat sa aflam pentru dumneavoastra care este cel mai bun service GSM din Bucuresti?

Sau macar sa intocmim o lista de posibile variante pentru cei ce doresc ca telefoanele lor sa ajunga pe maini bune atunci cand sunt duse in service. Iata ce am aflat:

Service-urile producatorilor nu sunt mereu cea mai buna varianta

Prin afirmatia de mai sus nu vrem sa va recomandam sa va indreptati catre cele neoficiale, ci doar sa explorati si alte optiuni decat a trimite telefonul inapoi in fabrica prin intermediul sau in baza garantiei oficiale direct la producator. De ce? Deoarece exista riscul sa se deterioreze in timpul transportului.

De asemenea, cel ce constata daunele telefonului nefiind fata in fata cu dumneavoastra pot exista neconcordante si deficiente de comunicare, iar pretul in cazul in care reparatia nu este acoperita de garantie poate fi unul mare.

Ba mai mult, pentru operatiuni precum montarea unei folii sau altele asemenea nu exista posibilitatea trimiterii in service direct la producator, desi multor utilizatori le este peste mana sa le efectueze singuri acasa.

Mai scump nu inseamna neaparat mai bun

De multe ori preturile ridicate ale unor service-uri in comparatie cu altele nu sunt neaparat un indice al calitatii ci un rezultat al faptului ca cei in cauza au cheltuieli mai mari.

De exemplu, o locatie mai buna, aproape de metrou sau centre comerciale sau in proximitatea unor centre de interes importante ori zone centrale va avea o chirie mai mare de acoperit decat un service de cartier, lucru ce probabil se va reflecta in preturile practicate.

Un indicator al calitatii ar putea fi review-urile pentru cei cu prezenta online, atata vreme cat sunt analizate cu atentie, multe putand fi pur si simplu rau-intentionate sau rezultand dintr-o comunicare ineficienta intre cei implicati.

Poti repara telefonul si fara sa iesi din casa

Pentru cei ce nu pot sau nu doresc sa plece de acasa insa au nevoie sa-si repare telefonului, exista Acasa Gsm, un serviciu ce se ofera posibilitatea deplasarii personalului specializat la domiciliul clientului.

Aceasta optiune este ideala pentru cei ce nu au timp sa se deplaseze la un service, avand programul incarcat. De asemenea puteti chema un operator la locul de munca in timpul programului, rezolvand astfel problema telefonului fara a fi nevoit sa pierdeti din timpul dumneavoastra liber.

Aftermarket vs. piese originale

Multe service-uri lucreaza cu piese aftermarket. Aceasta nu este insa o problema atata vreme cat sunteti informat cu privire la originea produsului iar acesta nu va este prezentat ca fiind original.

Daca insa aveti dubii cu privire la calitatea piesei folosite in reparatia telefonului, este dreptul dumneavoastra sa refuzati reparatia si sa va indreptati catre alt service unde comunicarea este transparenta in acest sens iar perosonalul alcatuit din profesionisti.

Cu putina atentie la detalii, puteti gasi cu usurinta un service bun in Bucuresti unde sa fiti tratat amabil iar telefonul dumneavoastra cu grija si atentie.

Leave a Reply