Interest Explorer – politica de confidentialitate – informatiile tale sunt in siguranta

Recomandarea noastra este sa incerci unelte seo premium pentru ca pretul unui abonament ramane neschimbat pe viata si ai acces la foarte multe tool-uri SEO pe care le poti folosi cu incredere. Pretul creste pe masura ce locurile se ocupa. Iata ce spun cei de la Interest Explorer despre produsul lor.

Datele de cautare. Pentru a furniza Serviciile, colectam si procesam strict in numele utilizatorilor nostri informatii despre cautarile lor pe platforma.

Informatiile pe care le primim de la terti:

Conturi terte. Daca alegeti sa conectati serviciile noastre la un cont terta parte, vom primi informatii despre acel cont, cum ar fi tokenul dvs. de autentificare din contul terta parte, pentru a autoriza conectarea. Daca doriti sa limitati informatiile disponibile, trebuie sa vizitati setarile de confidentialitate ale conturilor dvs. terta parte pentru a afla mai multe despre optiunile dvs.

Parteneri terti. De asemenea, este posibil sa primim informatii despre dvs. de la partenerii nostri terti si sa o combinam cu datele pe care le avem despre dvs.

Cum folosim informatiile?

  • Folosim informatiile pe care le colectam in diferite moduri, inclusiv:
  • Sa furnizeze, sa opereze si sa intretina serviciile noastre;
  • Sa imbunatatim, sa personalizam si sa extindem Serviciile noastre;
  • Pentru a intelege si a analiza modul in care utilizati Serviciile noastre;
  • Dezvoltarea de noi produse, servicii, functii si functionalitati;
  • Sa comunice cu dvs. fie direct, fie prin intermediul unuia dintre partenerii nostri, inclusiv pentru serviciul clienti, pentru a va oferi actualizari si alte informatii referitoare la Serviciu si in scopuri de marketing si promovare;
  • In scopul respectarii, inclusiv a respectarii Termenilor si conditiilor noastre sau a altor drepturi legale sau care pot fi impuse de legile si reglementarile aplicabile sau solicitate de orice proces judiciar sau agentie guvernamentala.

Cum impartasim informatiile?

Este posibil sa impartasim informatiile pe care le colectam in diferite moduri, inclusiv urmatoarele:

Furnizori si furnizori de servicii. Este posibil sa impartasim informatii furnizorilor si furnizorilor de servicii terte care furnizeaza servicii in numele nostru, cum ar fi ajutarea furnizarii serviciilor noastre in scopuri promotionale si / sau de marketing si furnizarea de informatii relevante pentru dvs., cum ar fi anunturi despre produse, software actualizari, oferte speciale sau alte informatii.

Informatii agregate. Atunci cand este permisa din punct de vedere legal, este posibil sa utilizam si sa impartasim informatii despre utilizatori cu partenerii nostri in forma agregata sau dezangajata care nu poate fi utilizata in mod rezonabil pentru a va identifica.

Trimiteti semnatura pentru inscriere. Daca va inscrieti pentru Serviciile noastre printr-o trimitere de la un prieten, este posibil sa impartasim informatii cu agentul dvs. de referinta pentru a le informa ca ati utilizat sesizarea acestora pentru a va inscrie la Serviciile noastre.

Google Analytics. Utilizam furnizori de analize, cum ar fi Google Analytics. Google Analytics foloseste cookie-uri pentru a colecta informatii neidentificate. Google ofera cateva optiuni suplimentare de confidentialitate cu privire la cookie-urile din Google Analytics de la http://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Transferuri de afaceri. Informatiile pot fi divulgate si transferate in alt mod oricarui potential dobanditor, succesor sau cesionar ca parte a oricarei fuziuni, achizitii, finantari datorate, vanzari de active sau tranzactii similare sau in caz de insolventa, faliment sau administrare in care informatiile este transferat catre una sau mai multe terte parti ca fiind unul dintre activitatile noastre comerciale.

Leave a Reply