De ce alegerea verighetelor este o misiune dificila?

Alegerea verighetelor este o misiune mult mai dificila decat a-ti putea crede dat fiind faptul ca trebuie sa tineti cont de cateva detalii importante pentru a face alegerea corecta.

In primul rand, este necesar sa va indreptati atentia spre un magazin de bijuterii precum Royal Diamante de exemplu, cu cateva luni inainte de nunta, pentru a avea timp sa studiati mai multe modele si sa vi le puteti comanda. Trebuie insa sa cunoasteti marimea acestora.

Trebuie sa va stabiliti si un buget, pentru ca puteti opta pentru verighete simple si ieftine, care insa sunt de o calitate nu tocmai buna, sau puteti opta pentru verighete de tip Royal Bijuterii, care au preturi mai mari, dar care sunt de cea mai buna calitate.

Incepand de la metalul din care este creata verigheta si pana la diamantul sau diamantele care completeaza designul, astfel de verighete sunt cu adevarat minunate.

Apoi este important sa stabiliti si din ce tip de aur va doriti verighetele. Daca sunteti adepti ai stilului clasic, puteti sa va indreptati atentia spre clasicele verighete din aur galben. Puteti alege si varianta de a opta pentru verighete din aur alb, in cazul in care nu va surade ideea aurului galben.

Puteti opta pentru verighete din aur alb – galben, iar acestea cu siguranta vor avea un farmec aparte, mai ales in cazul in care sunt prevazute si cu diamante. Daca doriti verighete interesante si de care sa nu prea vedeti la cunoscuti, atunci puteti sa va indreptati atentia spre verighetele din aur roz, sau spre cele din aur alb – roz.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, va recomandam sa va indreptati atentia spre Royal Diamante, unde puteti descoperi cele mai interesante modele de verighete, iar in continuare va vom prezenta exemple.

Puteti sa va indreptati atentia de exemplu spre un set de verighete din aur alb de 14kt, cu profil plat si interior rotunjit, finisaj lustruit. Latimea verighetelor este de 3.0mm, iar grosimea de 1.4mm.

Greutatea aurului este de aproximativ 6.22gr. Verigheta de dama are 3 diamante mici rotund briliant in setare canal. Greutatea totala a diamantelor este de 0.018ct, si sunt calitatea G-VS1.

O alta alegere inspirata ar putea fi reprezentata de un set de verighete din aur roz 14kt cu profil rotunjit. Latimea verighetelor este de 3.0mm, iar grosimea de 1.4mm. Greutatea aurului este de aprox. 6.2g. Verigheta de dama are un diamant rotund briliant in setare rub over. Caratajul diamantului este de 0.02ct si este calitatea G-VS1.

Deasemenea, veti putea alege sa va indreptati atentia spre un set de verighete din aur galben 14kt cu profil si interior rotunjit. Verighetele au un finisaj mat si un canal lustruit. Latimea verighetelor este de 3.0mm, iar grosimea de 1.7mm.

Greutatea aurului este de aprox. 7.55g. Verigheta de dama are un diamant cu taietura rotunda briliant in setare rub over. Greutatea diamantului este 0.03ct si este calitatea G-VS1.

Asadar, acestea sunt cateva exemple doar, insa daca veti vizita Royal Diamante cu siguranta veti descoperi mult mai multe modele interesante de verighete.

Leave a Reply