Jucarii interactive pentru copiii pana la 10 ani 

De cele mai multe ori, vârsta preadolescenței necesită mai multă cunoaștere spre modernitate, copiii optând pentru jucării complexe și variate, în funcție de preferințele fiecăruia.

Tocmai de aceea, este perioada în care aceștia încep, ușor, ușor să renunțe la acestea, fiind mult mai atrași de alte lucruri. Cu toate acestea, există câteva jucării interactive pentru copii care le menţin interesul chiar şi până la acestă vârstă. Haideţi să le descoperim împreună!

Spinner

În ultima perioadă, acest joc a reuşit să capteze nu doar copiii de 10 ani, ci şi pe cei mai mari, fiind o adevărată modă, mai ales în cadrul şcolilor. În special băieţeii au fost ataşi de această jucărie, ce le permite să facă diverse scheme şi trucuri cu această jucărie, ce pare iniţial foarte banală.

În plus, o puteţi achiziţiona la un preţ foarte accesibil, fiind disponibile o mulţime de modele, care mai de care mai colorate şi atractve, pentru orice gusturi şi pretenţii. Mai mult de atât, este foarte mic şi practic, deci poate fi luat oriunde şi oricând, încăpând chiar şi într-un buzunar. 

Kendama

Kendama reprezintă o altă modă în rândul copiilor, fiind la fel de apreciată ca şi spinnerul. Cu toate acestea, jucăria are dimensiunile mult mai mari, nefiind atât de practică ca jucăria menţionată la punctul anterior. Cu toate acestea, Kendama permite numeroase scheme, datorită suportului din lemn şi a aţei lungi care îl uneşte cu bila.

De asemenea, poate fi achiziţionată în mai multe culori şi modele, în funcţie de preferinţwlw fiecăruia. Mai mult, trebuie să ştiţi că această jucărie este confecţionată din lemn de încaltă calitate, special creată pentru ca cel mic să aibă o experienţă cât mai plăcută.

În ceea ce priveşte preţul, acesta este variabil, în funcţie de model. Preţurile pornesc de la câţiva lei şi pot ajunge şi până la câţiva zeci de lei. Contează foarte mult şi de unde este achiziţionat produsul.

Squishy

O altă jucărie care are rol anti-stress este Squishy, o jucărie modernă şi foarte colorată. La fel ca şi spinerrul, acesta are dimensiuni reduse, fiind produs dintr-un material care nu este toxic, având o revenire lentă.

Cu toate acestea, dacă cel mic are o vârstă fragedă, este recomandat să îl supravegheaţi, pentru a nu fi tentat să muşte din jucărie. Mai mult, trebuie să ştiţi că squishy se găseşte sub diverse modele, de la fructe la cutii de lapte sau animăluţe.

Leave a Reply