Puncte cheie in alegerea unei sali de nunti 

Alegerea unei săli de nunţi reprezintă un pas foarte important pentru desfăşurarea întregului eveniment, fiecare cuplu optând pentru restaurante cât mai spectaculoase.

Cu toate acestea, este foarte bine să ţineţi cont de anumite detalii atunci când trebuie să luaţi această decizie, astfel încât să nu regretaţi alegerea. Haideţi să le descoperim împreună!

Capacitatea sălii

Înainte de a căuta restaurantul perfect, este foarte important să ţineţi cont de lista de invitaţi pe care o aveţi. Alegeţi cu grija persoanele care vă vor fi alături în ziua cea mare, astfel încât în momentul în care veţi vedea mai multe săli, să aveţi în vedere şi acest punct. De asemenea, trebuie să ştiţi că restaurantele pentru nunţi conţin de obicei două săli, în funcţie de capacitatea acesteia.

Aceste încăperi pot fi uşor diferite una de cealaltă astfel că este bine să menţionaţi de la început numărul invitaţilor, pentru a cunoaşte şi sala în care se poate desfăşura evenimentul.

În plus, dacă aveţi un număr foarte mare de invitaţi, alegeţi o sală spaţioasă de nunti, pentru ca aceasta să nu pară foarte plină iar oamenii să nu poată dansa pe ring. În schimb, dacă vorbim de un număr mai restrâns, sala trebuie să fie direct proporţională cu numărul acesteia, astfel încât să nu pară prea goală.

Toaletele

Nu doar salonul trebuie să arate impecabil atunci când vine vorba de organizarea unei nunţi, ci şi toaletele. Nu uitaţi să verificaţi cam cât sunt de spaţioase, astfel încât acestea să fie direct proporţionale cu numărul de invitaţi.

De asemenea, acestea trebuie să fie cât mai curate şi îngrijite. Suntem convinşi că nu vă doriţi ca invitaţii dumneavoastră să meargă la o toaletă neîngrijită, aşadar, ţineţi cont şi de acest sfat.

Bucătăria şi serviciile acesteia

Vă recomandăm ca, la final, să vizitaţi puţin şi bucătăria restaurantului. Observaţi dacă aceasta este spaţioasă şi îngrijită, criterii esenţiale dacă vă doriţi meniuri impecabile.

Mai mult de atât, aparatura specifică nu ar trebui să lipsească. Nu uitaţi că o mâncare de calitate provine de la o bucătărie mai mult decât perfectă, aşadar, este foarte important ca aceasta să arate curată.

În plus, referitor la meniul ales, gustaţi din fiecare element, pentru a cunoaşte în detaliu felurile de mâncare ce urmează a fi servite în pe parcursul desfăşurării petrecerii. Dacă aveţi anumite preferinţe, discutaţi şi cu bucătarul şi ospătarii, care vă vor oferi cu siguranţă detalii deloc de neglijat.

Leave a Reply