Rame ochelari de vedere – idei utile pentru alegerea ramelor in functie de forma fetei

Alegerea unor rame pentru ochelarii de vedere care sa fie potrivite si in acelasi timp sa te ajute sa obtii o imagine frumoasa din punct de vedere estetic nu trebuie sa fie tratata cu superficialitatea, mai ales daca tinem seama de frecventa cu care folosim aceste accesorii pentru unii indispensabile.

Alegerea ramei in functie de forma sau de culoare ar trebui sa reflecte personalitatea purtatorului, tinand seama in acelasi timp de confortul pe care il asigura si de armonia fetei.

Toate doamnele isi pot gasi cele mai frumoase rame in categoria rame ochelari de vedere Tommy Hilfiger.

Fiecare persoana este unica, deci fiecare fata este unica. Cu toate acestea, exista patru forme tipice ale chipului (patrat, oval, rotund si triunghiular) in functie de care se recomanda alegerea unei rame care sa respecte o serie de caracteristici esentiale.

Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a porni in cautarea ramei de ochelari perfecte este sa identifici forma pe care o fata ta dintre cele patru amintite mai sus.

Fata ovala este asa-numita forma „ideala” a fetei. Nu ca ceilalti nu ar fi neaparat frumosi, insa acesta este chipul care permite alegerea oricarei forme a ramei.

O sugestie de ochelari pentru orice persoana sunt Rame ochelari de vedere dama TOMMY HILFIGER (S) TH 1481 807.

Cu o fata patrata, poti alege o pereche de ochelari cu rame rotunde sau ovale, pentru ca acestea vor diminua trasaturile evidentiate ale fetei.

Pentru o fata rotunda alege o pereche de ochelari patrati sau dreptunghiulari care te vor ajuta sa contrabalansezi rotunjimea chipului.

Se spune ca ai o fata triunghiulara atunci cand diferenta in latime intre partea superioara (fruntea) si partea inferioara (barbia) a fetei este marcata intr-o directie sau alta.

Daca ai fruntea ingusta si barbia lata, poti echilibra armonia fetei cu ochelari cu rama mai groasa in partea de sus. Daca, dimpotriva, ai fruntea mai lata si barbia mai ingusta, atunci alege o rama mai groasa in partea inferioara.

Foarte important este ca, oricare ar fi forma fetei pe care o ai, sa ai grija de un mic detaliu: este necesar ca partea de sus a ramei sa urmeze forma sprancenelor, astfel incat acestea sa nu fie acoperite de rame.

Culoarea ramelor pentru ochelarii de vedere este mai degraba o chestiune de gust. Cu toate acestea, in functie de caracteristicile fetei pe care le ai, unele culori iti vor oferi mai multe avantaje decat altele.

Daca ai ochii deschisi la culoare, alege o rama de culoare intunecata, iar daca ai ochii apropiati, alege o culoare luminoasa care are capacitatea de a-ti deschide ochii.

Unele culori sunt mai bune pentru tenurile deschise la culoare, altele pentru cele mai inchise.

In cele din urma, daca preferi sa joci un joc clasic si fara riscuri, alege o culoare a ramelor asemanatoare culorii parului.

Nu uita, in ultimul rand, sa alegi o rama care sa se potriveasca recomandarilor pe care ti le-a oferit specialistul; doar aceasta te va ajuta sa iti corectezi vederea si sa acoperi nevoile pe care le ai cu adevarat.

Leave a Reply