Ce produse folosim pentru un machiaj de seara perfect?

Atunci cand dorim sa ne machiem, este important sa avem produse de la Make Hot la dispozitie, iar in urmatoarele randuri vom vedea care sunt produsele ideale pentru machiajul ochilor, pentru machiajul fetei si pentru machiajul buzelor.

Pregatirea tenului pentru un machiaj de seara

Aceasta etapa are o importanta deosebita, dat fiind faptul ca de pregatirea tenului depinde felul in care va arata machiajul la final. Tenul este necesar sa fie foarte bine curatat si conteaza foarte mult sa fie foarte bine hidratat, pentru ca in acest fel fondul de ten se va aseza frumos si aa avea un aspect cat mai natural.

Un ten foarte uscat va face ca fondul de ten sa se stranga, iar astfel se va crea efectul „snowflake”. De-asemenea un ten prea gras nu este indicat pentru ca acesta va face ca tenul sa luceasca foarte tare iar porii vor fi foarte vizibili.

Curatarea tenului se realizeaza folosind un gel de curatare hidratant, dupa care se aplica crema hidratanta, asteptand ca aceasta sa intre bine in piele.

Machiajul ochilor

Pasii care trebuie urmati pentru machiajul ochilor:

Primer pentru ochi – acest produs este ideal pentru ca ajuta fardurile de ochi sa isi pastreze efectul un timp indelungat, fara ca acestea sa se adune in pliul ochiuui. O cantitate foarte mica de primer de la Make Hot este suficienta pentru un machiaj perfect, aceasta fiind intinsa uniform pe toata suprafata pleoapei.

Fardul de ochi – atunci cand discutam despre machiajul de seara, precizam ca avem mai multe nuante de farduri de ochi, pe care le vom aplica in zonele dorite si apoi le vom blendui.

Blenduirea presupune o imbinare perfecta a nuantelor in zona in care se intalnesc, pentru ca trecerea de la o nuanta la alta sa fie perfecta. In ceea ce priveste ochilor, acest pas este unul deosebit de important.

Gene false – se aplica atunci cand se doreste marirea ochilor, si totodata atunci cand se doreste ca privirea sa fie mai senzuala. Genele false pot fi de tip banda, sau fir cu fir.

Tus de ochi – Tusul pentru ochi de la Make Hot ochi se aplica pentru a accentua forma ochiului, sau pentru a corecta forma ochiului in cazul in carea ceasta nu este perfecta.

Rimelul – exista diferite tipuri de rimel, iar unele se folosesc pentru alungire, altele se folosesc pentru volum, exista de-asemenea rimeluri care se folosesc pentru intensificare. Acesta se aplica intotdeauna dupa genele false, cu miscari de la baza genelor inspre varf.

Conturarea sprancenelor – acesta reprezinta inca un pas foarte important in realizarea machiajului de seara, dat fiind faptul ca forma sprancenelor joaca un rol deosebit de important in aspectul final al machiajului.

Machiajul fetei

Primer de fata – acesta este un produs care hidrateaza tenul si are ofera o baza pe care fondul de ten se va aseza mult mai bine; iar primerul are un aspect mult mai natural, insa trebuie aplicata o cantitate foarte mica

Fond de ten – acest produs trebuie ales in functie de tipul de ten pe care il avem. Fondul de ten de la Make Hot se aplica cu ajutorul pensulei sau folosind un buretel, prima data in strat subtire.

Apoi, daca dorim o acoperire mai puternica, putem sa apicam un al doilea strat pe intreaga fata, sau doar in zonele problematice. In cazul in care fondul de ten are o acoperire buna, mai este necesara folosirea unui corector.

Anticearcan – acest produs se aplica in zona de sub ochi, cu miscari de tapotare, pana in momentul in care acesta intra in piele.

Pudra de fata – acest produs este important dat fiind faptul ca seteaza fondul de ten si il ajuta sa se pastreze pe fata. Trebuie insistat in zona T, daca avem un ten mixt sau gras.

Spray fixare machiaj – acesta este unul din cele mai importante produse de machiaj iar aplicarea sa este una dintre cele mai importante etape. Acest spray ofera un plus de hidratare tenului, dar totodata seteaza toate produsele aplicate pe fata, ii ofera machiajului un aspect natural, pastrandu-se timp indelungat pe fata. Spray-ul se poate aplica si la final, dupa machiajul buzelor.

Machiajul buzelor

Balsam de buze – aplicarea acestui produs reprezinta un pas foarte important. Buzele trebuie sa fie hidratate pentru asezarea perfecta a rujului.

Creion de buze – acesta este ideal pentru conturarea buzelor daca dorim un efect de marire, foarte putin pe exterior.

Ruj de buze – se aplica cu o pensula, pentru a avea precizie. Dupa aplicarea rujului se tamponeaza buzele cu un servetel, iar peste servetel se pune putina pudra, dupa care se mai aplica inca un strat de ruj, iar asatfel machiajul buzelor va fi perfect.

Leave a Reply