Despre pantofii barbatesti – moda si recomandari ANNA CORI

Ideea ca doar femeile iubesc pantofii nu mai este de mult un punct de pornire. In ultimul timp, barbatii sunt interesati de tendintele din moda chiar daca nu discuta asa mult despre acest aspect.

De aceea marii designeri s-au orientat spre tendinte variate in ceea ce priveste pantofii barbatesti. Stilul barbatesc al pantofilor este ca o carte de vizita al acestuia precum accesoriul definitoriu – ceasul.

Magazinul ANNA CORI cu sedii fizice in diverse judete (vezi  pe site-ul annacori.com daca exista unul in localitatea ta) dispune de modele ce implica stilul elegant, casual sau sport. Astfel iti poti alege varianta ce se pliaza pe activitatile tale zilnice.

Desi pare ca moda barbateasca nu se schimba si in general acestia poarta blugi, camasi sau tricouri si pantofi simpli, fiecare tinuta are propriul stil in utilizare conform tendintelor.

Un stil ce este considerat conservator trece prin actualizari frecvente. Interesul pentru moda al barbatilor nu se manifesta in acea febra a shopping-ului prezentata de femei, in schimb poate stii ca barbatii prefera lucrurile practice si calitative. Mai bine un articol dar eficient, durabil, calitativ decat un dulap plin cu piese vestimentare fara folos.

ANNA CORI este renumit pentru redarea impecabila a modelelor confectionate din piele naturala, iar pentru barbatii pantofii ii poti regasi sub marca DENNIS in acelasi magazin.

Stiluri de pantofi pentru barbati – cum sa alegi modelul ce te caracterizeaza?

In primul rand partea feminina acorda in general atentie barbatilor ce au grija de felul in care arata si de tinuta lor. Indiferent de gen – cum ar fi spre exemplu bad boy, ingrijirea reprezinta un plus greu de contestat.

Pantofii sunt un punct de plecare in orice tinuta. In functie de model, poti alege si stilul vestimentar.

La prima vedere pare ca femeile isi critica subtil doar tinutele intre ele, insa sunt mult mai atente la ce poarta barbatii. Fiind cunoscatoare inraite in domeniul modei, doamnele deosebesc cu usurinta calitatea materialului pantofilor.

Pantofii din piele naturala – trendul atemporal potrivit in orice situatie

In general trendul masculin tinde catre modele inspirate de Marea Britanie, deoarece au vechime istorica in moda barbateasca. Astfel renumitele modele Oxford se preteaza la evenimente speciale sau in stilul office.

Sunt clasicii pantofi pentru barbati cu sireturi. Daca pentru femei bijuteriile aduc un plus, pentru barbati stilul si culoarea sosetelor sunt cele care scot in evidenta adevarata valoare al modelului.

In magazinul ANNA CORI, pantofii Vitello negro cu sireturi si cusaturile caracteristice stilului pot sa iti contureze profilul asa cum iti doresti. Modele pantofilor, indiferent de stil, sunt din piele naturala.

Asemanator cu modelul Oxford, insa cu decoratiuni tip perforatii, se incadreaza pantofii Derby. Gaurile decorative au luat nastere in sens practic in Irlanda si Scotia pentru eliminarea surplusului de apa cauzat de vremea ploiaoasa caracteristica zonei.

Trendul actual vizeaza modele cu varf ascutit, decoratiunile cu perforatii sunt versatile pentru orice tinuta, fiind in special alese pentru blugi sau articolul vestimentar preferat al barbatilor.

Cu exceptia ocaziilor cu un grad inald de formalitate, in care se pot folosi modele Oxford, pantofii tip Derby se pot utiliza zilnic in majoritatea activitatilor.

Poti sa te orientezi spre pantofi din categoriile sport sau casual cu sireturi sau fara, din acelasi loc, catalogul continand prezentari diverse de modele si nuante de culori.

Leave a Reply