Sugestii de cazare “altfel” din tara noastra

In ciuda faptului ca pe parcursul concediului suntem atrasi mai mult de zonele exotice, nu trebuie sa uitam faptul ca Romania are inca multe lucruri sa ne ofere.

De la muntii nostri inalti si pana la marea linistita, ce ne asteapta in fiecare an, si tara noastra ne poate oferi experiente inedite, fara sa fie nevoie sa plecam in locuri straine.

Dovada sunt chiar sutele de turisti, romani sau straini, care s-au convins de frumusetea plaiurilor romanesti, revenind de cate ori au ocazia. Si pentru ca ne dorim ca si dumneavoastra sa cunoasteti frumusetea Romaniei, in acest articol va vom prezenta cateva recomandari de cazare, pe care trebuie neaparat sa le incercati cel putin o data. Cu siguranta va veti indragosti de ele!

Un fost hambar din Predelut

Desi la prima vedere poate parea o locatie de nelocuit, in satul Predelut, un loc parca uitat de lume se afla un asa-zis „hotel” ce primeste turisti de pe tot globul.

Acestia sunt cazati intr-un fost hambar, situat chiar in varful dealului (deci povestea chiar este adevarata). Daca va este dor de atmosfera veche, traditionala, nu trebuie sa ratati locatia, caci va veti incarca cu multa energie pozitiva si liniste sufleteasca.

Castelul din Talisoara

Pentru un sejur rupt din povesti, va recomandam sa va cazati macar o noapte la castelul din Talisoara, Covasna. Ca si in cazul fostului hambar, si aici veti avea ocazia sa va regasiti, fiind o atmosfera linistita, departe de zgomotul si stresul orasului.

In ceea ce priveste tarifele, acestea ajung undeva la 100 de euro pe noapte, fiind disponibile si perioade in care preturile sunt mult mai mici. Chiar daca poate parea o suma mare, va recomandam sa ii dati macar o sansa, cacii experienta va fi una cu adevarat inedita.

Domul din Izvoarele

De ce sa petreceti ore in sir prin aeroport pentru a ajunge la celebrul dom, cand il puteti avea chiar aici, in tara noastra? Daca pana acum nu ati aflat, trebuie sa stiti ca in Izvoarele, judetul Prahova, sunt disponibile numeroase casute de inchiriat, toate sub forma de dom.

De asemenea, acestea sunt foarte spatioase, oferind doua dormitoare cu cate o baie fiecare, avand capacitatea de a caza chiar si cinci persoane. Astfel, daca va organizati intr-un grup mai mare, va puteti orienta si catre asemenea variante. In privinta pretului, taxa este de doar 473 de lei pe noapte.

Iar acum, daca am prezentat atatea locuri inedite din tara noastra, probabil aveti nevoie si de o masina, pentru a le putea descoperi frumusetea. De aceea, echipa Novum va ofera servicii de inchirieri auto din Timisoara, unde veti descoperi numeroase oferte si posibilitati pentru toate buzunarele. De asemenea, daca nu va doriti sa conduceti din diverse motive, exista o solutie si pentru aceasta problema.

Asadar, puteti opta pentru serviciile de inchirieri auto din Timisoara cu sofer, astfel incat sa uitati pentru cateva zile de stresul traficului. Soferul va va sta permanent la dispozitie, indiferent de locatia pe care ati planificat-o.

Leave a Reply