Tine pasul cu castigul – documenteaza-te atent inainte sa pariezi

Daca esti nou in ale pariurilor sportive probabil incerci sa realizezi singur strategii pentru un castig cat mai sigur. Tind sa te anunt ca e imposibil ca afli cheia castigului constant – totul tine de noroc si intuitie. Oricum, intuita o dezvolti in timp, pariind constant.

Chiar daca nu poti castiga mereu exista numerosi factori pe care daca ii iei in considerare iti pot aduce cat mai multe castiguri. Pentru inceput ai nevoie de un furnizor de evenimente, stiri si viitoare meciuri pe care poti paria. Ca o recomandarea in acest sens vine piatadeponturi.ro.

Tu clientul carei case de pariuri vrei sa devii?

Cred ca stii ca pe piata din Romania exista numeroase case de pariuri. Insa, tu de care vrei sa apartii? Trebuie sa iti reamintesc ca fiecare casa in parte ofera un bonus de bun venit fiecarei persoana noua in acest domeniu de activitate.

Acest bonus de bun venit difera ca suma de la o casa la alta. Analizeaza-le pe fiecare in parte si alege-o pe cea mai potrivita pentru tine si in functie de acest lucru. Nu neglija nici termenii si conditiile pe care le are casa de pauri respectiva dar si regulile pe care le impune.

Factorii pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand pariezi

Documentarea este cheia castigului. Atat de pe Piata de Ponturi cat si de pe alte surse, trebuie sa strangi cat mai multe informatii despre echipele ce vor juca. De exemplu, trebuie sa ai in vedere cota aferenta fiecarei echipe.

Daca nu stii, iti voi spune ca acest numar numit cota reprezinta raportul dintre posibilul castig si miza pariata. Cu alte cuvinte, o cota mai mica, in cazul victoriei, iti va aduce un castig mai mare si viceversa.

Totodata, informeaza-te despre starea jucatorilor. Daca acestia vin din deplasare sau dupa un meci greu si nu s-au odihnit destul pot fi in mare dezavantaj. Suporterii noi veniti pot spune si ei multe despre starea in care se afla o anumita echipa.

Atentie! Orice echipa are cativa jucatori cheie – cei mai buni. Vezi daca cumva lipsesc acesti jucatori – echipa poate fi in dezavantaj vizibil daca acestia nu sunt prezenti. In aceeasi ordine de idei, daca meciul se desfasoara pe un alt teren, cu care jucatorii nu sunt obisnuiti, gazonul le poate crea cateva neplaceri pana se obisnuiesc cu el.

Cate meciuri ai de gand sa pui pe un bilet?

Mai trebuie sa stii si ca daca pui un numar foarte mare de meciuri pe un bilet sansele de castig iti scad considerabil. Nu poti garanta ca toate vor fi castigatoare, stii prea bine asta.

Incearca sa pui mereu pe bilet un numar limitat de meciuri ce prezinta o mai mare siguranta pentru tine. In aceeasi ordine de idei, sa nu uiti de cotele aferente.

Alege sa pariezi doar dupa o documentare atenta si doar dupa ponturi sigure. Uita de biletul zilei ce iti poate asigura un castig in fiecare zi – il vei regasi pe https://piatadeponturi.ro/.

Leave a Reply