Afla mai multe despre pariurile live

Pariurile live sunt cele pe care le poti plasa in timp ce se desfasoara un eveniment sportiv. Uneori sunr numite live betting, in play betting de asemenea. Implica mai multa adrenalina, de vreme ce se disputa totul in timp real. In general, pentru a plasa un astfel de pariu dureaza pana la 5 secunde, pentru ca pariul sa fie acceptat.

Daca nu se intampla nimic in eveniment, pariul este acceptat, in caz contrar va fi blocat sau va avea cotele sau limitele modificate.

Pariurile live nu le joaca oricine. Asadar afla mai multe despre acestea, cum sa joci sau cum sa iti aduni sansele pentru a incerca sa pariezi astfel.

Secundele conteaza

Pentru a paria live trebuie ai cunostinte bune in domeniu, sa te pricepi. Fiecare secunda conteaza, pentru ca pariul ti se va bloca si nu mai poti profita de ceea ce parea foarte bun.

De la cei experimentati in domeniu aflam sfaturi precum alegerea evenimentelor sportive care sunt vizionate de obicei, alese pentru a paria live.

Daca urmaresti si tu un meci live, vei evita erorile si vazand ce se intampla in acel meci, pariezi in functie de cunostinte si intuitie, nu numai in functie de cote. In caz contrar, cei care pariaza numai in functie de statistici se confrunta cu erori si cote inselatoare.

Pasionatii de acest tip de pariuri au nevoie de rabdare multa, de nervi tinuti sub control. Este un adevarat test in acest sens. Este una din calitatile cele mai importante aici, ca jucatorul sa fie temperat.

Apar si tot felul de impedimente, de la analiza meciului din timp real ce poate da gres si pana la alte situatii ce nu pot fi anticipate atunci cand sunt plasate pariurile.

Parierea haotica, de evitat

Daca pariorul nu este stapan pe sine si nu isi gestioneaza bine nervii, acest tip de pariuri, live, sunt de evitat. Nu doar din punct de vedere al ratei de castig sau pierdere. Pariezi online si castigi intr-o clipa, dar si poti pierde fulgerator. Nu exista un pariu despre care sa poti spune ca nu ai cum sa il pierzi.

Este de asemenea important sa stii sa te opresti, ceea ce unii nu prea inteleg. Sunt de controlat trairile, starile intense specifice cand stai cu sufletul la gura asteptand un rezultat.

Ar fi important de stabilit niste limite, minime si maxime per zi, daca te incumeti sa pariezi live. Afla mai mult si din cadrul paginilor, platformelor special dedicate cum ar fi Cota2.ro.

De asemenea, este important sa stii pe ce anume pariezi. Casele de pariuri online ofera posibilitatea de a paria pe ceea ce se intampla in meci dupa plasarea pariului. Daca nu stii acest aspect, esti indus in eroare. Dupa ce ai pariat gresit, mai ai totusi o sansa. La unele agentii poti da si cash out.

Poti juca si offline, desi unii ar spune ca sunt nervi consumati degeaba. Daca la pre meci nu iti este influentat biletul cu 2-3 sau 4 meciuri, la un bilet live offline in minutul 30 spre exemplu pana pui un bilet mai trec cateva minute, se schimba cotele, se pot marca si alte goluri, asadar mult stres pentru nimic.

Leave a Reply