iPhone X nou sau reconditionat

Atunci cand ne dorim un telefon, vrem sa fie cat mai nou, sa aiba unele dintre cele mai bune camere, performante excelente, o lunga durata de viata a bateriei. Dar, un telefon care sa se incadreze in aceste preferinte ar fi destul de scump. Iar daca bugetul tau este mai mic, poate ca primul gand ar fi sa te orientezi catre alt model de telefon care este mai ieftin. Dar, exista o solutie de a cumpara telefonul dorit la un pret mai mic, cu anume, cumpararea telefonului reconditionat. Multe persoane evita aceasta metoda pentru ca nu cunosc exact ce inseamna acest termen, iar ei au impresia ca vor primi un telefon spart sau stricat, pe care vor trebui apoi sa il repare, adica sa cheltuiasca o alta suma de bani. Dar acest lucru nu este posibil. Daca si tu faci parte din categoria acelor persoane care nu cunosc ce inseamna un telefon reconditionat, este necesar sa urmaresti randurile de mai jos, pentru ca clarifica ce presupune acesta cu adevarat.

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat, un tehnician este responsabil cu verificarea acelui lot, iar acest lucru este posibil doar daca va desface un telefon si il va testa profesional, pentru a se vedea daca prezinta vreo problema interioara sau exterioara. Daca telefonul va prezenta chiar si cea mai mica problema, intregul lot va fi trimis inapoi, inclusiv telefonul testat. Dar, daca totul este in regula, restul telefoanelor vor fi expuse la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar cel testat se va expune la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei fata de cel initial. Astfel ca, daca vrei sa iti cumperi un iPhone X, nu trebuie sa iti fie teama ca va fi spart si ca apoi va fi nevoie de o schimbare ecran iPhone X, pentru ca nu este posibil. Daca ar fi fost spart, cu siguranta ar fi fost trimis inapoi, nu ar mai fi fost expus la vanzare. Deci, daca din bugetul tau lipsesc acesti 200-300 de lei pentru a cumpara telefonul nou nout, poti sa iei in considerare varianta de a-l cumpara reconditionat, reusind sa economisesti niste bani.

Un telefon reconditionat nu inseamna un telefon stricat sau spart, ci doar un telefon testat pret de cateva minute, pentru a se verifica starea sa, functionarea sa, iar daca nu este in regula, nu se va mai expune la vanzare.

Acestea fiind spuse, un telefon reconditionat inseamna un telefon desfacut, testat si curatat profesional pentru a se verifica starea sa, pentru a se vedea daca se afla intr-o  stare perfecta pentru a se expune la vanzare. Reducerea este aplicata doar pentru simplul fapt ca a fost desfacut si utilizat pentru o perioada scurta de timp.

Leave a Reply