Servicii de infrumusetare disponibile online pe platforma Stailer

Dezvoltarea tehnologiei a fost de mare ajutor tuturor. Faptul ca putem face cumparaturi in mediul online, putem oferi servicii si solicita la randul nostru, este mult mai facil pentru propria dezvoltare. Acest lucru se intampla si in cazul programarile la salon, de o buna perioada. Ai numeroase servicii de infrumusetare disponibile online pe platforma Stailer!

Platforma Stailer vine in ajutorul clientilor care vor sa faca programari la salon fara sa se deplaseze. Prin intermediul acesteia, vei putea solicita servicii de infrumusetare de la cele mai bune saloane din zona ta. Site-ul stailer.ro permite clientilor din Bucuresti, Oradea, Iasi, Timisoara si Cluj sa faca programari online. Desi poate fi accesat de oriunde, te vei putea programa doar in aceste orase.

La ce servicii pot apela pe aceasta cale?

Site-ul iti ofera doua posibilitati de a alege serviciile dorite. Fie intri si cauti serviciile de la un anumit salon, fie cauti un singur serviciu si vezi ce saloane il ofera. Lista de pe prima pagina a site-ului permite selectarea zonei, genului tau, serviciul, data si ora la care vrei sa te programezi.

Poti vizualiza serviciile disponibile la Omars Charm Salon din Iasi sau un singur serviciu de care ai nevoie. Daca ai auzit de un anumit salon sau stilist, il poti cauta pe stailer.ro si vei descoperi despre ce este vorba.

Femeile pot apela la tuns, coafat, vopsit, tratamente pentru par, manichiura si pedichiura, make-up, cosmetica, pensat, stilizare gene si sprancene, epilare, masaj si remodelare corporala. Selectarea genului va genera automat serviciile corespunzatoare. Spre deosebire de femei, barbatii pot apela in plus la aranjatul barbii, cosmetica masculina si masaj pentru domni. Vezi si aici care sunt beneficiile utilizarii acestei platforme.

Cauta servicii de infrumusetare disponibile online pe platforma Stailer si gaseste salonul potrivit! Platforma permite petrecerea unui timp indelungat in cautarea salonului sau stilistului care se potriveste cu ceea ce ai nevoie. Totul este gratuit, atat cautarea serviciilor, cat si efectuarea programarilor. Te vei putea programa oricand ai nevoie, fara sa te deplasezi la salon si fara sa iei legatura telefonic cu receptia.

Fiecare rezultat (stilist sau salon) curpinde informatii referitoare la pretul serviciului, restul serviciilor, rezultatele stilistilor, orarul general, recenziile oferite de clienti, zona in care se afla salonul si fotografii din interior. Practic, inainte de a te programa vei avea toate detaliile despre salonul sau stilistul respectiv.

Finalizarea programarilor va genera remindere, date prin Google Maps cu indicarea zonei si posibilitatea de a anula programarea. Introducerea numarului de telefon persoanei care se programeaza va fi folosita pentru acestea. La final, vei primi un mesaj text care contine toate detaliile despre programare, urmate de un link ce permite anularea ei.

Anularea unei programari de catre client sau stilist va notifica ambele parti. Asadar, vei afla cu siguranta daca stilistul nu mai este disponibil si el la randul lui despre tine. Platforma are in vedere simplificarea programarilor si economisirea timpului stilistilor si clientilor. Descopera servicii de infrumusetare disponibile online pe platforma Stailer!

Leave a Reply