Esti in cautarea unui loc de munca? Il poti gasi pe site-ul botosaneanul.ro

Daca esti din judetul Botosani si esti in cautarea unui loc munca, intra la rubrica Angajari de pe site-ul botosaneanul.ro. Aici sunt anuntate locurile de munca vacante, de la diferite institutii publice, primarii pana la unitati de invatamant.

Sistemul medical a intrat in colaps inca din perioada pandemiei. Multi angajati au plecat si asta pentru ca nu au facut fata numarului mare de pacienti pe care trebuiau sa ii ingrijeasca. Astfel ca Spitalul Municipal din Dorohoi face angajari.

Daca ai studii postliceale sanitare in domeniul medicina generala, esti membru al O.A.M.G.M.A.R. si ai minimul de experienta in domeniu poti aplica pentru acest post. Poti vedea mai multe detalii pe site-ul angajari Botosani.

Pe botosanenanul.ro gasesti si actualitatile zilnice

Avem nevoie sa fim informati cu privire la ce se mai intampla atat in judet, cat si in tara. Nu putem trai intr-o lume paralela, pentru ca zilnic ne lovim de anumite probleme, incepand de la infrastructura, pana la situatii politice.

Legi schimbate, evenimente de ultima ora, alegeri locale sau nationale sau cazurile sociale, nu le putem afla decat dintr-un trust de presa. Pe botosaneanul.ro poti gasi orice informatie atat de la nivel judetean, cat si national.

Sunt informatii reale si bine analizate si asta pentru ca in spatele acestui trust sta o echipa cu experienta vasta in domeniu care are scopul de a scoate la iveala adevarul. Tocmai de aceea este si un ziar online de investigatii jurnalistice.

Practic, orice problema publica care este de interes este trecuta prin filtrul de investigatie al ziarului, pe care ulterior o face publica pentru cetateni.

Pentru ca jurnalistii de la Botosaneanul sunt de parere ca cetatenii au dreptul sa stie ce se intampla zilnic in acest judet, acestia verifica orice informatie pentru a fi reala.

De ce sa citesti botosaneanul.ro

Pentru ca informatiile sunt reale si pentru ca exista jurnalisti cu experienta in spate. Iar faptul ca este si un ziar online, simplifica mult mai mult lucrurile. Orice persoana isi poate extrage informatiile online.

In plus, nu este un ziar de scandal sau monden. Este acel ziar care cuprinde toate rubricile importante din nisa jurnalismului. De la politica, administratie, social, sanatate, invatamant, breaking news pana la anchete si investigatii, toate pe botosaneanul.ro.

Mai multe informatii pe site-ul oficial.

Date de contact:

redactie@martorincomod.ro.

Leave a Reply