Avantajele achizitionarii unui sistem de navigatie auto

Noile gadgeturi aparute nu includ doar telefoanele si tabletele, ci si navigatiile auto. Functii noi care se pot actualiza impreuna cu usurinta cu care poate fi utilizata o navigatie o face extrem de utila printre soferi. De multe ori lipsa cunoasterii beneficiilor acesteia poate influenta decizia de cumparare. In urmatoarele randuri vorbim despre avantajele achizitionarii unui sistem de navigatie auto.

De cativa ani navigatia se numara printre “must-have-ul” unei masini in randul soferilor. Cu totii stim despre GPS-ul extrem de util in majoritatea cazurilor, insa pe langa acesta mai sunt numeroase functii. Confortul de la volan poate fi usor generat de aceste functii despre care vei afla mai jos. Navigatiile pot avea sisteme de operare, la fel ca si telefoanele – ceea ce le face compatibile cu gadgeturile noastre.

Pe site-ul navigatiiandroid.ro sunt disponibile numeroase achizitii de acest tip. Sisteme de navigatie sunt detaliate complet si se integreaza perfect in bordul masinii. Pentru a face alegerea corecta trebuie sa selectezi marca si modelul masinii, apoi sa o comanzi. La fiecare navigatie comandata vei primi cadou si o camera de marsarier care iti va fi de mare ajutor in trafic.

Produsele disponibile pe site includ navigatii pentru cele mai cunoscute branduri: navigatie Audi, navigatie VW, navigatie BMW e46, Navigatie Dacia si o multime de alte marci consacrate. Fiecare produs corespunde marcii si modelului respectiv, astfel incat sa se potriveasca perfect in habitaclul masinii. Bordul nu necesita modificari, iar durata de viata a bateriei autoturismului nu va fi afectata.

Care sunt avantajele achizitionarii unui sistem de navigatie auto?

Navigatiile Android de pe site sunt asemeni telefoanelor si tabletelor de acest tip. Desi sistemul de operare este unul Android, prin functiile MirrorLink, Wi-Fi si Bluetooth poate fi usor conectata cu orice tip de telefon.

  • Are functia Dual Zone, functie ce permite folosirea GPS-ului si a unei aplicatii de muzica in acelasi timp. Vocea GPS-uluise va suprapune suficient cu sunetul muzicii pentru a putea auzi noile indicatii.
  • Toate aplicatiile de pe telefon pot fi descarcate pe navigatie. Aceasta va permite vizionarea filmelor, serialelor, clipurilor, verificarea notificarilor de pe retelele de socializare si multe alte actiuni. Aplicatiile favorite pot fi accesate doar cu o atingere pe ecranul navigatiei.
  • Se va afisa consumul de carburant la apasarea acceleratiei. Atunci cand apesi pedala de acceleratie si ai tendinta sa o folosesti prea mult, ecranul va afisa consumul de carburant. In acest fel vei reusi sa conduci mai economic si nu in ultimul rand, mai responsabil.
  • Poti prelua si initia apeluri cu persoanele dragi fara sa folosesti telefonul. Folosirea telefonului in trafic atrage amenzi destul de mari si poate pune in pericol siguranta ta. Din acest motiv, navigatia reprezinta o idee excelenta daca obisnuiesti sa vorbesti la telefon. Cu doar o singura atingere pe ecranul navigatiei vei putea prelua sau initia apelul dorit.

Pe langa aceste avantaje, sistemele de pe navigatiiandroid.ro vin configurate in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana. Acestea sunt foarte usor de folosit si montajul lor este unul rapid si fara probleme.

Leave a Reply