De ce este importanta verificarea preventiva a laptopului?

Service OnLaptop

Orice device, fie el laptop, PC sau All in one are nevoie de o verificare a intregului sistem dupa o anumita perioada de utilizare. Laptopurile in special sunt mai sensibile datorita faptului ca au componente mici si pot fi transportate oriunde, astfel si riscul de a le accidenta este mult mai mare.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari service-uri din Bucuresti care activeaza pe plan national, oferind astfel oportunitatea cat mai multor persoane de a beneficia de asistenta preventiva, cat si de alte servicii pe care acestia le ofera.

De curand au lansat si serviciul Premium Service, care este disponibil oricarei persone si este total gratuit, fiind necesara doar achitarea componentelor pe care doriti sa le reparati sau schimbati si manopera. Veti beneficia de multe avantaje precum reducerea timpului de solutionare, dar si de transport gratuit pentru a nu mai pierde timp in trafic.

De ce este important sa verifici inainte sa se strice o componenta

Este mai bine sa preveniti decat sa asteptati pana in ultimul moment. Acest lucru poate duce la costuri mult mai ridicate sau la date pierdute. Un centru profesionist precum OnLaptop va poate diagnostica intregul sistem pentru a va atrage atentia asupra elementelor care pot deveni problematice. In acest fel le veti putea inlocui sau salva fisierele preferate pana la inlocuirea componentelor care nu mai functioneaza corect.

·         Memoria de stocare

O evaluare in prealabil a acestei componente va poate salva de la situatii neplacute. Atunci cand spatiul de stocare s-a stricat, va fi posibil in anumite cazuri sa se recupereze datele, dar vor fi si cazuri in care nu se mai poate solutiona nimic. De aceea este important sa stiti starea lui pentru a nu ramane cu documente, poze si amintiri pierdute definitiv.

·         Procesorul

Acumularea de praf poate fi una dintre cele mai mari probleme al acestei componente. Nici fluctuatiile de curent dese nu sunt cel mai bun mediu de functionare a acesteia, insa cu o verificare in prealabil veti stii starea initiala pentru a remedia cat mai bine si economic problema.

·         Display

Fiecare pixel conteaza. Sunt situatii in care probabil nu ii puteti observa, de aceea este bine sa cereti si parerea unor experti pentru o evaluare completa si profesionista. Insa in cazul in care acesta nu se mai aprinde deloc va fi necesara inlocuirea lui. Pe site-ul OnLaptop veti gasi display laptop oled notebook pentru a beneficia rapid de schimbarea lui.

Acestea sunt doar o mica parte din piesele care se pot strica, insa cu verificarea preventiva si noul serviciu Premium Service nu va mai trebui sa va faceti probleme in privinta laptopului dumneavoastra. In peste 90% din cazuri, OnLaptop a reusit sa solutioneze laptopul chiar in aceasi zi, un display putand fi inlocuit in doar 60 de minute de la receptionarea aparatului.

Verificarea preventiva a sistemului dumneavoastra este o actiune care trebuie realizata periodic pentru a nu va afla in situatia in care aparatul nu mai porneste sau nu mai functioneaza in parametrii normali. OnLaptop este pregatit sa va ajute si sfatuieste toti utilizatorii de astfel de device-uri sa vina cel putin o data pe an pentru un control amanuntit.

Leave a Reply