Care sunt avantajele unei tigari electronice de unica folosinta fata de tigarile clasice

In ultima perioada, tigarile electronice au inceput din ce in ce mai mult sa acapareze atentia consumatorilor si sa devina metoda preferata de a fuma, fata de tigarile clasice. Datorita evolutiei tehnologice de care acestea s-au bucurat in ultimii ani, acum exista pe piata nenumarate modele din care puteti alege, de la cele mai simple pana la complexe.

O tigara electronica de unica folosinta este printre cele mai preferate device-uri din aceasta categorie, fiind des utilizata atat de incepatori, cat si cei mai avansati, datorita simplitatii de a o folosi si a numarului mare de avantaje pe care le au fata de cele clasice.

Disposable de unica folosinta versus tigarile clasice

· Este o varianta mai sanatoasa

Bineinteles, acest lucru este unul dintre printre principalele motive de ce sunt alese tigarile electronice fata de cele clasice. Device-urile au fost supuse unui numar foarte mare de teste, pentru a se verifica cat mai temeinic efectele asupra organismului atat pe termen scurt, cat si lung.

Desi cercetarile in acest domeniu sunt inca la inceput, a fost recunoscut faptul ca tigarile electronice sunt cu aproximativ 95% mai sigure decat tigarile clasice.

· Un gust si un miros mai placut

Experienta de a fuma poate fi o activitate foarte placuta, mai ales daca alegeti o aroma care sa corespunda cu preferintele dumneavoastra. Mirosul respingator al tigarilor clasice nu trebuie sa va mai deranjeze sau pe cei din jur, acum avand la dispozitia dumneavoastra nenumarate gusturi fructate, mentolate sau cu diferite deserturi din care puteti alege, fiind o varianta mai delicioasa de a consuma nicotina.

· Sunt mai economice

Orice fumator stie cat de mult s-au scumpit pachetele de tigari in ultimii 10 ani. De la an la an, aceasta valoare creste, devenind din ce in ce mai greu sa se mentina acest obicei. Insa, daca alegeti sa folositi un disposable de unica folosinta, veti observa ca puteti face economii serioase.

O tigara de unica folosinta tine pana la 2500 de pufuri, o valoare ce nu poate fi inteleasa la prima vedere, dar daca o veti compara cu un pachet de tigari care are in medie 200 de pufuri, veti observa ca un singur device poate fi cat 12 pachete. Avand in vedere acest lucru si preturile medii ale fiecaruia, economiile pe care le puteti face sunt considerabile.

Tigarile clasice au inceput in ultimii ani sa fie din ce in ce mai putin folosite, lucru ce poate fi un castig imens pentru sanatatea publica. Daca alegeti o tigara electronica de unica folosinta, veti putea in sfarsit sa renuntati la cele clasice si sa va recastigati sanatatea, bucurandu-va de acest obicei intr-un mod mult mai placut.

Leave a Reply