Accesorii pentru pictura si materiale pentru opera ta de arta

Cei care fac parte din domeniul picturii si au deja o vasta experienta in aceasta arie stiu cat este de important sa ai la dispozitie materialele necesare. Ei bine, din acest motiv, magazinul Pictorul Fericit iti ofera acces la o gama larga de accesorii pentru pictura si materiale pentru opera ta de arta. In plus, daca vrei sa inveti sa pictezi ai posibilitatea de a alege si picturi pe numere care sunt extrem de usor de finalizat. Despre toate acestea vom discuta mai jos.

Site-ul cuprinde o multime de materiale si accesorii ideale pentru aceasta nisa a artei. Adultii si copiii pot opta pentru puzzle din lemn, sevalete, culori acrilice, culori pe baza de ulei, dar si pa baza de apa, pensule, vernisuri, solutii diverse, materiale de pictura, o sectiune educationala, accesorii pentru picturile pe fata, manuale, creioane, blocuri sau palete.

Pe langa toate acestea, te mai poti bucura si de o gama larga de picturi pe numere. Acestea au incluse in pachet toate accesoriile necesare pentru a finaliza ca-la-carte pictura aleasa.

Cu ajutorul magazinului Pictorul Fericit poti invata sa te dezvolti in ale artei, iti poti dezvolta numeroase abilitati, poti face din acest aspect o relaxare si in acelasi timp poti beneficia de cele mai frumoase peisaje, portrete sau alte imagini pe care le preferi. Disponibilitatea mare a articolelor iti este de folos fie ca vrei sa te initiezi in acest domeniu, fie ca ai deja o cariera in arta picturii. Ai mai multe detalii in acest articol.

Pictura mandala pentru cei mai indrazneti

Pictorul Fericit dispune de o gama larga de seturi premium de picturi mandala, care contin 45 de piese. Acestea presupun o tehnica speciala, iar recomandarea este in mod special pentru incepatori. Setul de pictura are incluse accesorii diverse pentru a crea puncte, cercuri si alte modele, iar pentru a picta te vei folosi de sabloane si pensula. In kitul pe care il comanzi sunt disponibile toate accesoriile necesare. Poti picta acest tip pe orice suprafata, fie hartie, plastic, sticla, carton, lemn panzat si multe altele.

In setul complet sunt incluse 17 accesorii de doting, capete duble, toate de dimensiuni diferite, 18 sabloane din plastic, 3 pensule cu fir sintetic, 2 seturi de culori acrlice, 3 bucati de panza neagra grunduita pe suport de lemn, 1 mini sevalet din lemn si o husa cu fermoar. Poti opta pentru pictura mandala in orice moment, intocmai pentru a te destinde si pentru a-ti dezvolta mai multe capacitati.

Tablouri celebre pictate chiar de tine

In cadrul site-ului pictorulfericit.ro ai la dispozitie o gama larga de picturi pe numere, printre care se numara si tablourile celebre. Cu ajutorul lor poti crea oricand o replica inedita a celebrelor imagini si te poti lauda cu propria opera de arta.

De asemenea, alaturi de aceste picturi mai sunt disponibile peisaje, picturi cu cladiri, cupluri, orase, nuduri, cu flori, pentru barbati sau pentru femei, dar si picturi pentru copii.

Leave a Reply