Rochia pulover – un trend ce revine in actualitate in sezonul rece

In sezonul rece te gandesti cum sa te imbraci mai gros, pentru nevoia de confort termic. Teama unora este ca imbracamintea groasa si mai ales in straturi sa spunem ar putea stirbi din feminitate. Ei bine, nu te preocupa de asta, atat timp cat rochiile pulover de la Clessidra iti vor fi aliatele in a construi tinute sexy, dar in acelasi timp potrivite pentru acest sezon.

Rochia pulover este versatila! Afla cum sa o porti

O rochie pulover iti permite sa construiesti tinute casual sau sport. Ai atat de multe variante. Daca esti la munte poti asocia o astfel de rochie cu o pereche de colanti grosi si cizme joase, imblanite. Pentru viata de zi cu zi poti opta pentru un dres mai gros si cizme sau botine. O poti purta in fel si chip, chiar si in casa, in dres confortabil si sosete fluffy. Ai avantajul de a fi si confortabila.

Sa spunem ca o astfel de rochie este un soi de hibrid intre rochia clasica si puloverul confortabil si nelipsit din garderoba ta in sezonul rece. O combinatie atemporala, perfecta pentru sezonul de tranzitie de la toamna la iarna, dar chiar si pentru perioada mai rece din an.

La categoria rochii pulover Clessidra iti aduce varietate, ca de fiecare data. Daca esti genul nonconformista, poti miza pe rochia Melissa si anume cea cu guler mare, fara maneci si rip off style, mulata pe corp.

Pentru cele care mizeaza mai degraba pe ceva elegant atunci recomandarea este rochia pulover neagra, cu accesorii, perle albe pe ambele maneci sau in varianta all white look. Dar cu ceva clasic nu ai cum sa dai gres niciodata, nu-i asa? Ei bine, rochia pulover in adevaratul sens al cuvantului o poti alege ca fiind Candice, cu insertii pufoase pe maneci sau cea cu umerii goi, insa groasa, model de pulover impletit.

Ai o paleta vasta de culori, incat sa asociezi aceste croiuri diferite cu preferintele tale si sa le poti combina cu piese vestimentare din garderoba.

Cat costa o rochie pulover

Asteapta-te sa scoti din buzunar in jur de 150 de lei, dar tine cont ca o astfel de alegere iti rezolva din start doua dileme vestimentare si iti compune o tinuta completa.

Rochia pulover este cea la care vei apela cand doresti sa ai un look feminin, dar iarna iti da batai de cap cu frigul. Fara sa faci compromis, poti sa te simti si bine si sa arati fantastic de bine imbracata, potrivit pentru cat arata temperaturile in termometre!

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324

Leave a Reply