Calculează-ţi o asigurare şi vezi ce iese

rca

Trebuie să admitem că piaţa asigurărilor RCA ocupă cea mai mare parte din piaţa asigurărilor. De atlfel, acestea reprezintă un motor al zonei de asigurare. Deşi criza financiară persistă mai bine de 70% din totalul asigurărilor este reprezentat de RCA-uri.
Asta se poate datora dacă ne gândim mai bine, tarifelor RCA care au scăzut faţă de anii precedenti. Să fie oare criza financiară cauza? Este posibil, după considera unii specialişti. În felul acesta consumatorul a avut doar de câştigat, diferenţele fiind vizibil mai mari.
Şi în această masură se poate observa legătura strânsa care există între asigurări şi economie. Dacă aceasta din urmă se va redresa, asiguratorul va putea să mărească tarifele fără facultăţi şi totul să decurgă în aceeaşi manieră de acum caţiva ani. Dacă se doreşte însă ca recesiunea să nu afecteze într-o masură atât de mare acest domeniu se va încerca dezvoltarea de alte linii de asigurare. Fie că este vorba de pensiile private sau de asigurările de viaţă în general.
Aceste schimbări însă, iau timp şi nu se pot realiza pe cât de rapid s-ar dori. Importantă este totuşi existenţa unui plan.
Dar indiferent de timpuri vor exista clienţi care pur şi simplu îşi vor dori cea mai ieftină asigurare RCA, până la urmă este obligatorie şi mai mult decât atât, se încheie pentru terţi. Cum internetul a evoluat şi odată cu el s-au îmbunătăţit multe servicii, există posibilitatea de exemplu să faci o calculaţie online şi să te decizi asupra asiguratorului care îţi oferă cea mai bună variantă. Calculezi, compari eventual cumperi, nimic mai simplu!

Leave a Reply